Palle Pirat Show

Jorden rundt med krudt og kram

De populære pirater i Palle Pirat Show fejrede sidste år 15-års jubilæum og er nu aktuelle med nyt show og nyt album, der har fået titlen "Jorden rundt med krudt og kram"

Palle Pirat er kendt for et sceneshow langt ud over de sædvanlige. Piraterne begejstrer både børn og voksne med det musikalske show og de mange udklædninger og flotte rekvisitter.

Det fem mand store band består af professionelle musikere, der kan deres kram. Det mærker publikum. Palle Pirat har derfor opnået en stor fanskare gennem årene og i mange kredse er Palle Pirat blevet kult, samtidig med at en hel ny generation af børn er begyndt at tage musikken til sig.

Det er sangskriver og entertainer Ulla Rasmussen, der står i spidsen for Palle Pirat. Hendes sange og musik gør både børn og voksne glade og når hun folder sig ud som Kaptajn Klap på scenen, vil jublen ingen ende tage.

Gennem årene har op imod 300.000 mennesker oplevet Palle Pirat på landets musikscener og Palle Pirat Fanklub er en af landets største af sin art.

Musikken i det nye show og på albummet er produceret af den Grammy-nominerede producer Nils Harbo, der også har givet en hånd med i sangskrivningen.

På scenen får Ulla Rasmussen (Kaptajn Klap) følgeskab af Lisbet Frisenette (vokal), Jan Nielsen (bas), Inger Rydal (keyboards) og Bo Fabiansen (trommer) i rollerne som de muntre pirater Lisbet Syngesild, Jan Basmand, Moster Ruth og Bo Bomstærk.

Efter showet skriver Palle Pirat naturligvis autografer og børnene kan hilse på piraterne.


Guldregn og russerdans

I det nye show kan man følge piraterne på en farefuld færd. De er på jagt efter Kaptajn Klaps tipoldeonkels arv, et par magiske dansestøvler, der forgylder finderen med guldregn og en stor dusør. I deres søgen kommer piraterne bl.a. til Rusland, Spanien, Kina og Amerika. Der bliver derfor rig lejlighed til at møde verdens forskellige nationaliteter. Kaptajn Klap går amok i en russerdans, møder en mexicaner og en spansk sørøver-syngesild. Og hvad sker der med det mystiske maleri, der forestiller tipoldeonkel uden sine støvler?

Samtidig med premieren udkommer Palle Pirats nye album, der indeholder musik fra forestillingen og andre nyskrevne børnesange.

Ulla Rasmussen er også forfatter til to børnebøger om piraten, der opstod som en spøjs ide, da hun så sine egne børn lege pirater. Fænomenet er nu vokset til et etableret navn på børnemusikscenen. Forældre, der ønsker at give deres børn en musikalsk og kvalitetsmæssig oplevelse, går ikke forgæves til en Palle Pirat-koncert.

Det er show for hele familien - og børn i alderen ca. 4 - 10 år.


Besætningen:

Ulla "Kaptajn Klap" Rasmussen: vokal, guitar, kor, kapelmester
Inger "Moster Ruth" Rydal: Keyboards, kor
Bo "Bomstærk" Fabiansen: Trommer
Lisbet "Syngesild" Frisenette: lead vokal
Jan "Basmand" Nielsen: Bas
Manuskript og instruktion: Ulla Rasmussen


Sangtekster: Ulla Rasmussen
Musik: Ulla Rasmussen & Nils Harbo
Konsulent: Niels Jørgensen
Koreografi: Ulla Rasmussen
Producer: Nils Harbo
Ide og koncept: Ulla Rasmussen

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Palle Pirat Show er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Palle Pirat Show

For booking af Palle Pirat Show ring til Børneunderholdning: Booking tlf: 7026 0100

Sidste nyt om Palle Pirat Show

Nyt album fra Danmarks populære pirater

Nyt album fra Danmarks populære pirater

BØRNESHOW

Et af Danmarks mest sejlivede børneshows Palle Pirat er aktuelle med et nyt album "Jorden rundt med krudt og kram".
De populære pirater fejrede sidste år 15-års jubilæum og har skabt kult blandt børnefamilierne landet over.
Gennem årene har over 300.000 børn oplevet showet, der har sangskriver og entertainer Ulla Rasmussen i front.

Under navnet Kaptajn Klap skaber Ulla Rasmussen både glæde og frygt blandt de små publikummer, når hun giver den gas på scenen. Men Palle Pirat er også kendt for at have indhold for de voksne. Flere generationer har nu glædet sig over den gode musik fra Palle Pirat. Bandet er kendt for et sceneshow langt ud over det sædvanlige og begejstrer både børn og voksne med et meget musikalsk show, med mange udklædninger og flotte rekvisitter.
På scenen får Ulla Rasmussen (Kaptajn Klap) følgeskab af Lisbet Frisenette (vokal), Jan Nielsen (bas), Inger Rydal (keyboards) og Bo Fabiansen (trommer) i rollerne som de muntre pirater Lisbet Syngesild, Jan Basmand, Moster Ruth og Bo Bomstærk.

Læs mere om Palle Pirat her

Palle Pirat

Palle Pirat har haft et fantastisk 15 års jubilæumsår, som heldigvis endnu ikke er slut!

Nyt show fra Palle Pirat

Så sker det snart! Palle Pirat har premiere på en hel ny forestilling d. 5. maj 2012 i København på Islands Brygge Kulturhus.

Palle Pirat Jubilæumssæson

2011 er året hvor Palle Pirat kan fejre 15 års jubilæum. Ja, tiden går men Piraten består :-)


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Palle Pirat Show

 Palle Pirat - Jorden rundt med krudt og kram
Lyt til Palle Pirat Show

Get the Flash Player to see this player.

Se video med Palle Pirat Show

Get the Flash Player to see this player.

Info
Kontakt
Børneunderholdning: Booking tlf: 7026 0100
Booking Tel: 7026 0100
Email: