BallonCirkus - Kasper Hossy og Lars Lottrup

BallonCirkus

Duoen består af artisterne Kasper Hossy og Lars Lottrup, og leverer et komisk og finurligt show, med Megaballoner, et-hjulet cykel og ild m.m.

Showet foregår i et hæsblæsende tempo, og er velegnet både til børn og til firmafester samt diverse arrangementer. Begge har optrådt i mange år bl. a. i Zirkus Nemo, Aftenshowet på DR1 og ved Melodi Grand Prix. De gik sammen i midten af 2007, for at lave Danmarks første show med to mænd, der optræder i Megaballoner, og er nu klar til at indtage den danske scene.
Inviter BallonCirkus til din fest så er du sikker på at hver og en af dine gæster vil føle sig underholdt. BallonCirkus tryllebinder sine publikummer med mange forskellig formede ballonner, i både små og MEGA ballonner. Derudover indblander de ild og et bredt udvalg af et-hjulede cykler.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på BallonCirkus - Kasper Hossy og Lars Lottrup er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på BallonCirkus - Kasper Hossy og Lars Lottrup

For booking af BallonCirkus - Kasper Hossy og Lars Lottrup ring til Børneunderholdning: Booking tlf: 7026 0100


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

BallonCirkus - Kasper Hossy og Lars Lottrup

 BallonCirkus
Info
Kontakt
Børneunderholdning: Booking tlf: 7026 0100
Booking Tel: 7026 0100
Email: