Dissing & Las

Børneunderholdning - Min mormors gebis

Elsket børnebog bliver til sprælsk Dissing & Las -album
Den anmelderroste trio har givet Jakob Martin Strids nyklassisker 'Min mormors gebis' en lydside i tråd med bogens anarkistiske appel til både børn og voksne.

Ombord på albummet er en række gæstestjerner; heriblandt Julie Berthelsen, Povl Dissing og guitaristen fra hiphop-mastodonterne The Roots.

Der er frække numre, eftertænksomme numre og numre spækket med detaljer og finurlige reallyde. 30. marts udgiver 'Dissing & Las' albummet 'Min mormors gebis', som er en musikalsk fortolkning af Jakob Martin Strids børnebog af samme navn. Og fordi bogen sprudler, gør trioen det samme og spænder fra folk og rock over reggae til rendyrket pop.

- Kigger man på bogens tegninger, bliver man let inspireret til at flippe ud i alle mulige retninger. Og vi har ladet os drive med. En del børneplader lyder lidt som om, de er tilpasset at skulle køre i baggrunden uden at genere nogen. Men vi har ønsket at nå dertil, hvor det blev en fælles oplevelse for børn og voksne, ligesom bogen. Vi har tænkt: 'Hvad ville Jakob synes om det her?' Sangene skulle have noget af hans anarki, så det er blevet et børnealbum med lidt horn i panden, siger Jonas Dissing.

Bogens afsæt kom, da Jakob Martin Strid over hals og hoved bad trioen om at sætte musik til en tekst i forbindelse med, at han fik Kronprinsparrets Kulturpris. Dissing & Las lavede 'Grønlands is', og alle var så glade for resultatet, at samarbejdet blev udvidet til at omfatte hele den bramfri bog om medisterminister Fister, om et araberkomplot mod en rabarberkompot og om hvaler i Holmens Kanal.

- Vi har alle sammen elsket Strid siden de flabede striber i Politiken. Og 'Min mormors gebis' har vi en stærk relation til, fordi vi hver især har siddet med den bog sammen med de mennesker, vi elsker højest i verden, siger Rasmus Dissing.

Foruden trioen selv optræder blandt andre Captain Kirk Douglas fra The Roots, Julie Berthelsen og Povl Dissing på albummet. 'Min mormors gebis' bliver fjerde album fra trioen siden debuten 'Lige præcis' i 2008. Såvel det som de følgende albums har fået flotte anmeldelser, hvilket ligeledes gælder trioens talrige koncerter.

Også i forlængelse af 'Min mormors gebis' tager Dissing & Las på turné landet over - ring tlf. 7026 0100 og hør på ledige dage.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Dissing & Las er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Dissing & Las

For booking af Dissing & Las ring til Børneunderholdning: Booking tlf: 7026 0100


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Dissing & Las

 Dissing & Las
Info
Presse
Kontakt
Børneunderholdning: Booking tlf: 7026 0100
Booking Tel: 7026 0100
Email: