Cykel Trial Show

Underholdning - Cykel Trial Show

Oplev det vildeste og mest ekstreme inden for cykelsporten:
William Nygaard Petersen 15 år, kan på en Trial cykel, lave de vildeste stunt. Trial sporten er forholdsvis lille i Danmark, der bliver kørt på en specialbygget Trial cykel. På Trial cyklen kan William springe over personer, biler og hvad der ellers måtte stå i vejen, det er faktisk en slags jorden er giftig bare på cykel. Til konkurrencer gælder det om at passere forhindringer, uden at røre jorden. Forhindringerne kan være alt fra paller, træ, sten eller kasser i forskellig højde.

Fantastisk cykel show med William Nygaard Petersen

Showet er bygget op omkring de specielle Trial cykler, hvor at balance, hop og baglæns kørsel er muligt, og cyklen kan bruges på paller og en udtjent bil, og forceret de vildeste forhindringer. Høje stabler af paller, og store afstande hvor man nemt kan falde ned.

William Nygaard Petersen går stadig i skole og arbejder i en cykelforretning. Men lige så snart han har fri, tager han ud for at cykle, det bliver til minimum 10 timer om ugen. William har kørt Trial i over 3 år, Williams cykel er total specialbygget og den eneste i landet. Hver del er vejet og afprøvet, og tunge dele er udskiftet med nye og lettere dele!

Meriter:

#Danskmester 2013 - 2014

#2. plads ved de Svenske mesterskaber 2014

# William er også en del af det danske ungdoms Trial landshold under Dansk cykel union

Opvisninger til messer, byfester osv.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Cykel Trial Show er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Cykel Trial Show

For booking af Cykel Trial Show ring til Børneunderholdning: Booking tlf: 7026 0100


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Cykel Trial Show

 Cykel Trial Show
Info
Kontakt
Børneunderholdning: Booking tlf: 7026 0100
Booking Tel: 7026 0100
Email: