Bakkens Pjerrot

Cirkusartister

Del på de sociale medier

Bakkens Pjerrot

Vi har hermed fornøjelsen at kunne præsenter Dem for verdens ældste klovnefigur, Pjerrot. Pjerrot er langt over tusind år gammel. Den 18. juni 1800 kom han til Dyrehavsbakken i Klampenborg, lidt nord for København.

Her har han tryllet, spist brændende blår, spillet mesterjakelteater, læst eventyr, lavet flotte ballondyr og lavet skæg og ballade med både med børn og voksne.

Pjerrot er børnenes ven, og han har altid god tid til at tale med dem.

Hvert år besøges Bakken af over 2,5 millioner mennesker, og mange af dem lægger vejen forbi Pjerrots lille grønne hus og ser hans forestillinger.

Uden for Bakken-sæsonen kan man møde Pjerrot uden for Bakken, hvor han underholder med sine shows i centre, ved firmafester, børnefødselsdage og mange andre festlige lejligheder.

Pjerrots forestillinger:

Pjerrot og Pirette

Et teaterstykke, der handler om Pjerrots kærlighed til Pirette. Pjerrot har i 200 år skrevet på et brev til Pirette, men er kun blevet halvfærdig med brevet. Pirette er omkring Pjerrot hele tiden, men han ser hende ikke. Hun er der i mange forklædninger. Pjerrot fortæller eventyret om, hvordan han kom til verden, og han spiller også mesterjakelteater.

Spilletid: 1 x 50 min. 2 skuespillere og 1 teknikker. Spilleplads min. 6 x 5 m. 3,5 m til loftet 230 V. Opstillingstid 1½ time, nedtagning 45 minutter.

Pjerrot og Pirette

En forestilling, hvor Pjerrot og månen har en dialog om Pirette. Pjerrot skriver brev til Pirette. Pjerrot fortæller om, hvordan han kom til verden, spiser ild og tryller.

Spilletid: 1 x 20 min. Pjerrot solo. Spilleplads ca. 3 x 4 m. 230 V.

Pjerrot og julemanden

En juleforestilling, hvor Pjerrot og julemanden finder den gode julestemning sammen. Musik, sang og trylleri.

Spilletid: 1 x 30 min. eller 1 x 40 min. 2 skuespillere. Spilleplads ca. 3 x 4 m. 230 V.

Pjerrot og dyrene

Pjerrot tryller med dyr.

Spilletid: 1 x 20 min. Pjerrot solo. Spilleplads ca. 3 x 4 m. 230 V.

Pjerrots eventyrlige rejse

En trylleforestilling, hvor Pjerrot kommer rundt i hele verden. Der er hentet lidt fra forestillingen Pjerrot og Pirette og Pjerrot og dyrene samt lidt nyt og spændende trylleri og musik.

Spilletid: 1 x 30 min. eller 1 x 40 min. Pjerrot solo. Spilleplads ca. 3 x 4 m. 230 V.

Pjerrot spiller mesterjakelteater

I mange år har Pjerrot spillet mesterjakelteater. Stykkerne er ca. 250 år gamle, men omskrevet så de passer til i dag. Følgende stykker spilles: Mester Jakel og pengeposen.

Spilletid: 1 x 25 min. – Kongen af Prøjsen. Spilletid: 1 x 20 min. – Mester Jakel og husværten. Spilletid: 1 x 20 min. – Mester Jakel som barnepige. Spilletid: 1 x 20 min. Pjerrot solo. Spilleplads ca. 2 x 3 m. 230 V

 

Foredrag: Livet som artist

Historien om knægten fra Sydfyn der endte som Pjerrot på Dyrehavsbakken, krydret med spændende anekdoter om den lange snoede vej til målet. Handler om den skæve start, om tiden som turnerende tryllekunstner, tiden med cirkus og så lige pludselig stå iklædt den hvide pjerrotdragt med hvid sminke i hele ansigtet og påmalet store, kulsorte øjenbryn og knaldrøde læber. Der vil også være lidt underholdende tryllenumre undervejs.

Varighed: 1 x 50 min.

Foredrag: Livet set med hvidvinkel

Pjerrot/Kurt Flemmings syn på livet. Et foredrag om livskvalitet. Om at turde tage nogle valg her i livet. Om at turde tro. Om børneopdragelse. Om ægteskabet. Om at være positiv.

Varighed: 1 x 40 min. plus spørgetid – og den er erfaringsmæssig meget lang.

 

Sidste nyt om Bakkens Pjerrot

Pjerrots pudsige planter

BØRNETEATER

Pjerrots pudsige planter er historien om, at verden ikke altid er, som vi synes, den skal være.

For hvordan kan det være, at den fyldte vandkande, som stod udenfor døren, pludselig er tom? Og hvorfor står der nu igen en kost op ad blomsterkassen, når den lige er blevet flyttet? Og hvordan kan blomsterne vokse, når de ikke har fået det vand. Det er lidt mystisk, det der foregår. Men dét og mange andre pudseløjerligheder er der en fornøjelig forklaring på, hvis man kigger med, mens de finder sted.

Forestillingen er refusionsberettiget

Refusionen er 50 procent og ydes kun til kommunen fra staten. Det vil sige, at kommunen skal have en udgift til teater, som de dokumenterer over for staten, hvorefter de modtager et statstilskud på 50 procent fra den afholdte udgift.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Bakkens Pjerrot, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement, og vi vil vende tilbage med priser på Bakkens Pjerrot.

For booking af Bakkens Pjerrot ring til Børneunderholdning: Booking tlf: 7026 0100

Book kunstneren

Del på de sociale medier

Klik på et billede for at downloade

Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.