Børnediskotek Avalance

Børnemusik

Produktion Lys KIVO 1024x768

Del på de sociale medier

Børnediskotek Avalance

Spas, løjer og den allerbedste musik!

Mangler du et dygtigt hold friske mennesker til at hjælpe med at holde den perfekte fest for en gruppe børn eller unge? Mobildiskotek Avalance har over 15 års erfaring, hvor vi har hjulpet med at afholde over 1.000 fester! Igennem den tid har vi specialiseret os i at holde fester for børn og unge og haft enorm succes med vores opsætninger, som inkluderer lyd, lys, DJ og naturligvis alle de sjove ting, der kan følge med!

Vi leverer både musikken, lysshow, røgmaskiner, sne- og sæbeboblemaskiner, og vi sørger for al opstilling og nedtagning, når det passer dig bedst. Vores DJ sørger for, at musikken altid tilpasses festen, så både børn og unge mennesker er garanteret én på opleveren, og DJ’en har altid et sjovt indslag i ærmerne til at give de ti procent ekstra, der giver stemningen et nøk opad.

Vi kommer både med MGP-klassikerne, alt det nye fra hitlisterne og de gamle klassikere, alle kan synge med på, uanset alder. Mobildiskotek Avalance er kendt for den skøre stil og sørger altid for, at de unge er i centrum til en fed fest!

Vi samarbejder gerne med festarrangøren og sørger for, at dine planer bliver perfekt udført – og supplerer også gerne med gode idéer, skøre indslag og sjove konkurrencer, uanset om det er limbo, ballondans, eller hvad vi ellers kan finde på – og vi kan finde på mange, mange sjove ting!

Læs, hvordan andre har oplevet mobildiskotek Avalance:

”Aldrig før har klubben haft et så fantastisk diskotek, 210 børn og unge fik en uforglemmelig aften med rigtig god disko musik, hvor DJ hele aftenen fik alle på dansegulvet. Børn i den alder kan stadigvæk lide konkurrencer, hvilket Avalance også på alle måder forstod at levere under diskoteksfesten.

Fritidsklubben Pilen kan på alle måder anbefale Avalance i forbindelse med arrangementer, og du er sikker på at arrangementet bliver en alletiders oplevelse og god fest for de unge.” – Gunnar Clausen, leder.

”Jeg fik ikke sagt ordentlig farvel til dig i fredags. Men du skal have en stor tak for dit humør, dine ideer osv…………. ! Joakim (min søn) har ALDRIG været til SÅ fed en fest !!! Flere af forældrene har henvendt sig til os, og sagt tak for et fantastisk arrangement, og det må vi gerne gøre om næste år !! Jeg håber, at du også hyggede dig. På vegne af Ejby skolens festudvalg” – Karin.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Børnediskotek Avalance, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement, og vi vil vende tilbage med priser på Børnediskotek Avalance.

For booking af Børnediskotek Avalance ring til Børneunderholdning: Booking tlf: 7026 0100

  Book kunstneren

  Produktion Lys KIVO 1024x768

  Del på de sociale medier

  Klik på et billede for at downloade

  Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

  1

  Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

  2

  Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

  3

  Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

  4

  Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.