Britt og Bob

Børneunderholdning i topklasse

BB stor

Del på de sociale medier

Britt og Bob - Video

Britt og Bob

Britt og Bob er et nyt musikalsk makkerpar, som leverer børneunderholdning i topklasse fuld af musik, sjov og ballade. Showet er bygget op omkring otte helt nye børnehits. Når Britt og Bob synger, er der plads til både fest, fnis og finurligheder. Under showet danser Britt og Bob sig gennem de originale og iørefaldende sange, og børnene synger og danser selvfølgelig med.

Sangene tager udgangspunkt i børns hverdag og handler om alt lige fra venskab og drømme til rokketænder og gemmeleg. Britt og Bob garanterer en musikalsk og sjov oplevelse, som børnene vil elske.

Hvem er Britt og Bob?

Britt og Bob består af sanger og performer Britt Eilskov og komponist og keyboardspiller Ivar Lind Greiner, som begge har en fortid inden for teater, revy og Børne-tv.

Britt Eilskov uddannet på Malmø Musical Academy. Britt har sunget, så længe hun kan huske, og hun har prøvet kræfter med mange forskellige genrer som f.eks. musicals, revy, dance og pop m.m. Ved siden af sin solokarriere har hun sunget kor for forskellige danske solister heriblandt Birthe Kjær, som hun også har turneret med de sidste syv år.

Ivar Lind Greiner er komponist, tekstforfatter, producer og keyboardspiller. Han har i mange år leveret sange til er utal af danske kunstnere og medvirket som sangskriver otte gange i Dansk Melodi Grand Prix, som han vandt i 2004 med sangen: “Sig det’ løgn”. Ivar er desuden en fremragende akkompagnatør til revy, teater, kabaret og børneunderholdning.

Syng med

Alle Britt og Bobs sange kan afspilles og downloades her, så børnene kan lære sangene at kende og synge med både før og efter showet: http://brittogbob.dk/hor-sangene/.

Referencer

“Britt og Bob tog børnene med storm! Masser af helt nye børnesange og sjove indfald. Meget musikalsk og charmerende. Vi har haft travlt med at høre sangene bagefter. Masser af sjov, skæg og ballade. Britt og Bob var en super oplevelse i absolut børnehøjde.” – Børnehaven Regnbuen i Helsingør

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Britt og Bob, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement, og vi vil vende tilbage med priser på Britt og Bob.

For booking af Britt og Bob ring til Børneunderholdning: Booking tlf: 7026 0100

  Book kunstneren

  BB stor

  Del på de sociale medier

  Britt og Bob - Video

  Klik på et billede for at downloade

  Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

  1

  Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

  2

  Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

  3

  Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

  4

  Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.