Hjørne Bjørne aktivitetsteater

Ny kreativ måde at lave teater på

image002 e1538556981173

Del på de sociale medier

Hjørne Bjørne aktivitetsteater

Hjørne Bjørne er kendt som historiefortælling og kan ses som film på DR Ramasjang.

Hjørne Bjørne aktivitetsteater er udviklet i samarbejde med forfatter og tegner Niels Valentin og Tiny Film ApS. En helt ny kreativ måde at lave teater på. I forestillingen bruges – som noget helt nyt i Danmark – børnenes egne fremstillede dukker. Hele oplevelsen varer derfor langt længere end selve forestillingens spilletid.

I forestillingen indgår der guitarmusik og sang, der spilles af Niels Ingolf og Jørgen Storebjerg. Stykket henvender sig til aldersgruppen 2-5 år.

Workshop

Først bliver der lavet en workshop, hvor børnene skal tegne og farvelægge figurerne, som skal bruges i teaterstykket. Alle figurer er prik tegninger i A4 størrelse, hvor børnene fra 3 år og opefter selv forbinder prikkerne, så figurerne dannes. Derefter skal figurerne farvelægges og gøres færdige. Der skal laves 26 figurer. Deltager der flere børn på workshoppen, vil der trækkes lod om hvilke 26 figurer, som skal bruges til teaterstykket. Alle børn får et Hjørne Bjørne diplom samt deres tegninger med hjem efter forestilling. Vi er to til at hjælpe børnene igennem opgaverne.

Teaterforestilling

Efter workshoppen vises teaterforestillingen, hvor det er børnenes figurer, som bruges. Der synges og spilles livemusik i forestillingen, som varer 30 minutter.

Til institutioner

Der bliver sendt en aktivitetskasse før forestillingen. I kassen er der bl.a. tegninger (fortrykte i punktform), som børnene selv forbinder, tegner og farvelægger. Der medfølger brugsanvisning og et inspirationsark, så børnene har noget at gå ud fra. Børnenes tegninger bliver efterfølgende brugt i teaterforestillingen. Der skal også bruges ting, man kan finde i naturen f.eks. sten, grene osv. Det skal bruges som dekoration/rekvisit i teatret.

Børnene vil på den måde se deres egen kreativitet blive brugt i teaterstykket. De må selvfølgelig bagefter få og beholde deres tegninger.

Til biblioteker/indkøbscentre m.m.

Børnene starter med at deltage i en Hjørne Bjørne workshop, som styres af skuespillerholdet. Alle materialer, der skal bruges til workshoppen, bliver medbragt. Hele arrangementet med workshop og teaterforestilling varer 2,5 timer.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Hjørne Bjørne, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement, og vi vil vende tilbage med priser på Hjørne Bjørne.

For booking af Hjørne Bjørne ring til Børneunderholdning: Booking tlf: 7026 0100

  Book kunstneren

  image002 e1538556981173

  Del på de sociale medier

  Klik på et billede for at downloade

  Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

  1

  Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

  2

  Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

  3

  Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

  4

  Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.