Søg

Velkommen til detforbørn.dk

Vi håber, at vores idekatalog med børneunderholdning på nettet kan være til inspiration, når Du skal tilrettelægge Jeres næste arrangement med underholdning for børn og barnlige sjæle.

Detforbørn.dk ejes af bureauet NKMusic, der siden 1968 har arrangeret koncerter og shows samt formidlet musik og underholdning til en lang række danske firmaer, foreninger, by- og sommerfester samt kultur- og musikhuse.
Vi ved hvad børn og barnlige sjæle ønsker af underholdnng …

Det krævet sit at underholde dette publikum, hvad enten det er til en by- el. sommerfest, firmaarrangement, et butikscenter, en messe, skole, børnehave el. en børnefødselsdag. Vi kender branchen og ved hvad der rører sig, vi følger udviklingen nøje, vi har været på banen ligefra de “gode gamle dage” hvor legendariske Professor Tribini, Ballonklovnen Gaston, Onkel John og Trylleparret Alakazam, Farbror Svend, Enrico Lund (Pjerrot) Tom Miller, Lottas Papegøjeshow m.fl. var de store “navne” rundt om i landet til by- og sommerfester, dyrskuer, markeder samt på skoler.

Vi har på det seneste bl.a sammensat børneunderholdnings-program til Ebeltoft Zoo, Joboland, Metroen, København, Bilka, Grundfoss, Dyrehavsbakken, Fisketorvet, boligselskaber, messer og en lang række firmaer, skoler og biblioteker samt fritidsordninger over hele landet.

Vi sidder klar på tlf. 7026 0100 ring blot og hør nærmere omkring ledige dage, honorar, ideer og yderligere informationer.

Du kan også sende en forespørgsel via mail, du finder forspørgselsskema under den enkelte kunstner.

Venlig hilsen
Bifald.dk
Tlf. 7026 0100