Søg
banner2

Abelone Nissekone

Vore gamle nordiske folkeeventyr og nissesagn rummer en fælles menneskelig erfaring, med et billedsprog som forstås på tværs af sociale og kulturelle skel. Således skaber eventyr grundlag for relationer, en fælles forståelse og ikke mindste et strejf af magi!

Hvorfor skal vi lytte til, hvad en gammel nissekone fortæller?

Nisser findes hele året rundt! Det gør drømme også. Hvad drømmer du om? Det moderne liv er en krævende udfordring i en tid, der bevæger sig hurtigere, end vi kan nå at sige: ”Mobiltelefon.” Og mon ikke mange af os, bare en gang imellem ønsker at svinge den magiske fejekost igennem luften og råbe: ”Fryyyys!” Og alle stopper op og lytter – virkelig lytter.

Unikke og utraditionelle eventyr med nisseri

Når Abelone Nissekone uventet dumper forbi til din festlige begivenhed, hilser hun pænt på krudtugler, mosekoner, lygtemænd og gamle nisser, mens hun bytter sine drømmenødder til noget mere spiseligt – f.eks. en rigtig god historie! Med julelys i øjnene og hovedet fuld af historier samler hun hele flokken og fyrer op med fortællinger om sære slægtninge, forslugne skabninger og småkager så store som møllehjul. Desuden belærer hun jer om, hvad der sker for mennesker, der driller en nisse, og om at huske at hjælpe og at sige tak samt om forskellen på ønsker og drømme.

Praktisk omkring eventyr, hvor mennesker mødes

Abelone Nissekone fortæller, forundrer og fornøjer småfolk, godtfolk og barnlige sjæle fra 45-60 minutter eller efter aftale. Besøgstiden ved større arrangementer er 1–3 timer. Prisen er afhængig af arrangementet, deltagerantal og kørsel. Uddeling af gaver med dans og musik året rundt (også om juletræet) kan godt arrangeres. Abelone Nissekone kan ligeledes indgå som en del af en større event f.eks. ved et marked eller en messe.

Abelone Nissekones rødder og referencer

Abelone Bregninge har baggrund som skuespiller og historiefortæller. Mange virksomheder og organisationer har haft glæde af et utraditionelt samarbejde med fokus på formidling af budskaber og værdier, internt i virksomheden såvel som i ekstern markedsføring, eksempelvis for detailhandelen og på messer.

”… Utrolig positiv oplevelse … i stedet for børnene står og hiver deres mor og far i frakken til irritation for forældrene, frustration for børnene og stress for vores medarbejdere, skulle Abelone underholde de yngste. Abelone er meget kreativ og sidst, men ikke mindst fantastisk til at skabe kontakt …” – Kim Funder, direktør, Johannes Fog A/S.

”… Abelone formår at skabe ro, fordybelse og opmærksomhed i en stor gruppe af mennesker – udendørs om vinteren – i næsten 1 time. Det er stort!” – Eva Skytte, naturvejleder, Dansk Skovforening.

 

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet