Søg
aesken bifald

Æsken

Æsken er håndspillet svedigt musik, som får selv rotterne på loftet til at svinge ballerne.
Det er autentisk, energisk og ikke mindst sjovt! I 2017 blev Æsken prisbelønnet med en Danish Music Awards – Børnejazzprisen.

Æsken spiller autentisk og uforfærdet musik med energi, nærvær, kant og nerve.

Fælles for alt hvad Æsken laver er, at gruppen er drevet af hjerteblod for børn og for musik. Æsken består af musikerne Sidsel og Lasse Bech Kiilerich, Janus Holst Aaen, Kristian Koldbro og Scott Westh.

Æsken turnerer overalt i Danmark og spiller på både store og små scener som fx Langelands Festivalen, Copenhagen Jazz Festival, Aarhus Jazz Festival og Riverboat Jazz Festival. Æsken spiller desuden på biblioteker og i institutioner overalt i Danmark, og gruppen har desuden opsat forestillinger I Musikhuset Aarhus, på Dokk1 i Aarhus samt og i egne forestillingslokaler.

ÆSKEN var en kæmpe succes og vi var så glade for at det netop var dem, vi havde engageret til festivalen, fordi de havde virkelig fat i børnene – lige i deres øjenhøjde, hvor de fik en vaskeægte oplevelse af JAZZ og rigtig musik Der var ikke et barn der sad ned, og teltet løftede sig til hver koncert, hvor alle var med! De bringer virkelig jazzen ud til børnene og giver dem en stor oplevelse, som jeg tror de vil bære med sig i resten af deres liv.” – Trine Valentin, leder af Riverboat Jazzfestival

Line up:

Sidsel Bech Kiilerich (gt., voc.)

Janus Holst Aaen (gt., voc.)

Kristian Koldbro (bas)

Scott Westh (trp)

Lasse Bech Kiilerich (drm.)

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet