Æsken

Børnemusik - Børneshows

SKEN 1 1

Del på de sociale medier

Æsken

Æsken er en børnemusikgruppe, der spiller koncerter og laver musikalske forestillinger og musikteater i hele landet.

Fælles for alt, hvad vi laver, er, at vi er drevet af vores hjerteblod for børn og musik. Vi spiller, gøgler, tryller og griner – og vi skaber fest og stemning, når vi optræder.

Æsken består af de to musikanter og tumultører, Lasse Bech Kiileric og Sidsel Bech Kiilerich, ledsaget af spillekumpanerne Kristian Koldbro og Janus Holst Aaen. Alle har været en del af de musikalske og skrå brædder siden flipskråen gik af mode – kort sagt: hele livet! Og så er der Lasse Enoe, Æskens nye ven, som spiller og synger med i børnemusikorkesteret.

Vi spiller og turnerer i hele Danmark, og vi har spillet børnekoncerter til bl.a. Aarhus Jazz Festival, Riverboat Jazz Festival, Tunø Festival, Verdensbilleder og mange, mange andre steder.

Vi inddrager altid børn og publikum aktivt, og alle inviteres med til at synge, danse, hoppe, mærke rytmen og musikken og bare være med. Vi er fleksible, og vi tilpasser altid vores forestillinger til jeres behov!

Koncert med Æsken

Danseskoene skal kridtes, sugerørstrompeterne er klargjort, ballonerne pustet op – og der er både danse-, grine-, og sæbebobleregns-garanti! Musikken er en blanding af egne og kendte børnesange i flere genrer fra jazz, reggae, pop og rock.

Publikum er med til at danse, hoppe, synge og skråle løs! Vores koncerter er energifyldte og sjove, fyldt med god musik, gøgl og fest!

Ubegrænset antal.

Æskens tivolifest

Inddragende musikalsk fest, hvor alle børn skal med i et gammeldags, sjovt og musikalsk tivoli. Alle skal lege stærk-mand, snurre lykkehjul, drille med masker og kaste ”lagkager” efter hinanden. Alt sammen er pakket ind i en musikalsk oplevelse! Kan spilles med to, tre eller fire musikanter.

For op til 100 børn.

STO(r)M-P – stomp med et tvist!

Kan en spand lyde godt, og kan man spille trompet på et sugerør?

Vær med til at lave stomp musik – og danse og hoppe!

Alle skal spille løs på alt andet end rigtige instrumenter. I ægte Storm P-stil skal vi stompe løs i fortællinger om det virkelige og uvirkelige liv.

For op til 100 børn.

Kaninens fødselsdag

Vi inviterer alle til Kaninens fødselsdag! Sammen skal vi til en musikalsk dansefest fyldt med farver, balloner, musik, sang og leg!

Vi ruller fødselsdagsbordet ud, og vi skal spille på raslende kopper, trutte i sugerør, der kan fløjte ægte, og ikke mindst hoppe og danse med herlige dansebælter, der kan bjælde og klingre, så alle kommer til at danse og hoppe.

Kaninens fødselsdag er en aktiv og inddragende musikalsk oplevelse for alle, som elsker at synge, danse, fjolle og lege.

Æsken har to versioner af kaninens fødselsdagsfest: En for de 1-3-årige og en for de 3-6-årige. For op til 40 børn.

Momo og Tidstyvene – en musikteater-forestilling

”Tid er liv, og livet bor i hjertet.”

Med udgangspunkt i forfatteren Michael Endes fortælling om Momo og Tidstyvene, skal publikum med på en musikalsk og inddragende rejse, som handler om tid og liv.
Vi har pakket vores trækvogn og kufferter, og ud fra disse fremtryller vi elementer fra historien, som børnene inddrages i.
Momo og tidstyvene er en musikalsk fortælling, og er hverken en koncert eller et teaterstykke, men en mellemting mellem disse, hvor børnene aktivt er med i fortællingen. Vi skal spille, lege, filosofere, tænke, lytte, mærke, finde på – og ikke mindst, bruge vores fantasi, grine og have det rigtig sjovt!

Ubegrænset antal.

Æskens vidunderlige instrumentmageri

Velkommen til vores vidunderlige instrumentmageri som smeder sjove, skøre, flotte og lydlige instrumenter frem af de skatte, man kan finde i naturen, i skraldespanden, på lossepladsen, hjemme i skuffen eller andre hemmelige gemmesteder.

Vi skal undersøge, lege, hitte på og finde ud af, hvilke lyde der er i den vidunderlige, vilde verden, og vi skal bygge vores helt eget instrument, så det bliver flot, klangbart og sjovt.

Først skal vi på jagt, enten udenfor (hvor Æsken først har været rundt og ”tabe” en masse instrumentskatte af præfabrikeret skrald!), eller, hvis pladsen ikke tillader det, gå på jagt i vores trækvogn, hvor instrumentskattene ligger.

Bagefter skal vi bygge og finde på – og ikke mindst pynte og gøre instrumenterne flotte og helt vores egne.

Instrumentmageriet kan tilpasses helt til jeres behov, og ofte komponerer vi en sang, som alle er med til at spille. Har I en helt særlig lejlighed, f.eks. jubilæum, sommerfest eller julefest, så er vi meget gode til at tilpasse instrumentmageriet til netop jeres særlige begivenhed.

Antal deltagere efter aftale.

Æskens spilleoptog

Festlig Street Parade, hvor vi går rundt med vores flotte trækvogn og spiller op til dans. Vi spiller, leger, fjoller og gøgler, og i en regn af sæbebobler inviterer vi alle til at danse og synge med!

Vi har vores anlæg i vognen og kan derfor spille en større radius op.

Sidst, men ikke mindst, kan nævnes, at Æsken i 2017 vandt en Danish Music Award i kategorien Børnejazz.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Æsken, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement, og vi vil vende tilbage med priser på Æsken.

For booking af Æsken ring til Børneunderholdning: Booking tlf: 7026 0100

  Book kunstneren

  SKEN 1 1

  Del på de sociale medier

  Klik på et billede for at downloade

  Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

  1

  Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

  2

  Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

  3

  Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

  4

  Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.