Søg
andreas magic

Andreas Magic

Når Andreas Magic går på scenen, kan der forventes en oplevelse fuld af magi, der sætter gang i lattermusklerne under showet.

Andreas Magic er trylleri, stand-up og gøgl, når det er bedst

Andreas Magic går ind for, at trylleri skal være noget, der hører hjemme i alle forsamlinger. Derfor har han fire forskellige shows, der kan vælges imellem.

Børne- og familieshowet

Dette show er altid en kæmpe succes til arrangementer, hvor der er en masse børn, der forventer et show fyldt med en masse gode grin og fantastisk trylleri. For at få børnene så meget med i showet som muligt, får nogle af dem endda lov til at hjælpe til med at trylle og bliver belønnet med et flot ballondyr som et sjovt minde fra showet.

Der er også mulighed for, at der bliver lavet ballondyr til alle børnene, som er til stede, lige efter showet.

Stand-up/voksenshowet

Dette show er resultatet af, når man tager alt det bedste fra trylleverdenen og blander godt og grundigt sammen med det bedste fra stand-up scenen. Dette show er tilpasset til forsamlinger, hvor der er flest voksne, og det kan tillades at lave lidt grovere jokes over alverdens ting. Dette show kræver ikke de helt store fysiske rammer, bare en lille plads, hvor alle kan se Andreas Magic fra – selvfølgelig helst forfra. Perfekt til firmafesten, fødselsdagen, julefrokosten eller lignende.

Close-up / walk-around showet

Dette show passer perfekt ind til arrangementer, hvor der ikke er mulighed for at underholde alle på én gang. For i dette show går Andreas Magic fra bord til bord og optræder for mindre grupper ad gangen. Folk plejer at være enormt positive omkring dette show, da det mange gange virker meget stærkere, når magien sker lige foran næsen på én i stedet for oppe på en stor scene.

Gøglershowet

Andreas Magic er en af de eneste tryllekunstnere i Danmark, som også specialiserer sig i de fleste former inden for cirkus. Derfor kan han som noget helt specielt inden for dansk underholdning tilbyde et trylle- og gøglershow i verdensklasse. Hvor en masse magi bliver blandet sammen med klassiske gøglertricks. Det, der er den store fordel ved dette show, er, at det kan tilpasses alle former for arrangementer. Så det er fuldstændig lige meget, hvor mange der skal se det, eller hvad gennemsnitsalderen er i forsamlingen. Så dette show passer altså lige så godt til en 40 års fødselsdag med blot ti gæster som til den helt store sommerfest i fritidsinstitutionen med flere hundrede deltagere.

Til større arrangementer kan der også blive optrådt med en næsten 2 meter høj ethjulet cykel, og hele showet kan sluttes af med flot jonglering med tre ildfakler.

OBS: SKRIV VENLIGST HVILKET ET SHOW, DU ØNSKER, I KOMMENTARFELTET

 

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet