Søg
angry birds cover bifald

Eneste live event i Europa

Verdens kendte Angry Birds kommer nu på tourné i Skandinavien

Hvem kender ikke de sjove og elskede figurer Angry Birds som med spil, tv og film har underholdt og betaget både store og små verden over.

Nu kan børn og barnlige sjæle for første gang nogensinde møde og opleve flere af figurerne fra Angry Birds The Movie 2 som trækker fulde huse i biografer landet og er en kæmpe succes for hele familien. Og det er første gang nogensinde af figurerne springer ud af spil, film og tv for at tage på tourné i Europa og bag touren står det danske underholdnings- og event firma, Nordic Event Company som har indgå aftale om eneret på alle former for live events på det elskede og verdens kendte brand Angry Bird og drager på tourné fra den 1. marts 2023.

Så nu ser en ny og stor børne- og familie produktion dagens lys og de verdens kendte børne figurer drager på tourné i deres tour bus, hvilket i sig selv er intet mindre end en sensation, for figurerne har aldrig tidligere kunne opleves live. Så det bliver første gang at danske børn familier kan komme helt tæt på figurerne fra Angry Birds og opleve dem i et live show fyldt med sang og musik og ikke nok med det for bagefter showet stiller figurerne op til ”meet & greet” og fotosession hvor man kan få en krammer og tage billeder m.m.

Når Angry Birds gæster din by, bliver det i 100 % børnehøjde, med masser af sjov samt et manuskriptet baseret på eventyr, sang og musik m.m. fra både Tv, film og spil og med ”levende” Angry Birds figurer som optræder med hjælp fra en kendt børne konferencier som med sikker hånd hjælper og guider hele familien igennem et aktiverende børne event.

Efter showet uddeles der gratis fan og autografkort med billede af figurerne på, samt en overraskelse på bagsiden som børene kan tage med hjem efter eventet.

Så kunne du tænke dig at opleve nogle af Angry Birds figurerne live, så mød op til denne enestående begivenhed, og mød dem i levende live og få en krammer hvis du har lyst
– det bliver garanteret en sjovt dag, som du sent vil glemme.

1 x 30 min. forrygende live show fyldt med sang, musik og seje konkurrencer efterfulgt af 1 x 30 min. meet & greet hvor man kommer helt tæt på de elskede figurer og kan tage billeder med dem.

Tilpas dit event og vælg mellem 2- 3- eller 4 af de kendte figurer som optræder live sammen med konferencier på scene med flot bagtæpper og professionel lydproduktion.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet