Søg
ann og aberne

Ann & Aberne

Børn rundt i hele landet har haft skønne oplevelser med Ann & Aberne. Musikken er oppe på den høje klinge med skæg, ballade og gode historier. Orkestret har 20 års erfaring og underholdt børn ved 300 koncerter rundt i landet, bl.a. ved festivaler, byfester, firmaarrangementer, i storcentre, børnehaver, SFO’er og skoler.

Spiller musik for hele familien, men mest for børn

Bandet sætter børn, forældre og bedsteforældre i gang med at danse, klappe og synge. Der er altid gang i hele kroppen, udsigt til smil på læben og sved på panden, når Ann & Aberne optræder. Musikken er oppe på den høje klinge med skæg, ballade og gode historier. Ann & Aberne ved, hvad der skal til for at skabe glæde, inddrage publikum og få alle til at svede, når de spiller legende og levende musik for alle.

Dansktop

Ann & Aberne tilbyder også et festligt dansktop-show for voksne i bofællesskaber, på aktivitetscentre og plejehjem. Syng og skrål med på de gode, gamle kærlighedssange som ”Mini Max” og ”Smilende Susie”. Der bliver budt op til en sjov svingom med Ann, hvis hun ikke hopper op på en kørestol eller laver soloshow med en rollator. Oplev hendes fine fornemmelse for publikum og imødekommenhed uanset evner og begrænsninger.

Julefest med Ann & Aberne

Velkommen til julefest med Ann & Aberne, der spiller julen ind med helt nye numre i bedste abefest stil med hop, dans og sang. Julemanden kommer selvfølgelig også på besøg, og sammen med ham er der mulighed for at lege og spille alle de gode, gamle og kendte julesange rundt om træet, bl.a. ”Højt fra træets grønne top”, ”Søren Banjomus” og ”På loftet sidder nissen”.

Cd fra Ann & Aberne, Musik for børn – Kom ud og leg!

Legende og levende musik for børn!

”Jeg banker på, og spørger om du vil lege med mig?”

Det er Ann & Aberne, der inviterer på deres femte cd. 8 nye numre om at sjippe, lege svingfigur, spille bold og klæde sig ud sammen med vennerne. Musikken er rock og rul, reggae, samba, folk og pop.

Igen har Ann & Aberne formået at lave en stribe iørefaldende sange, der rammer børnene, da det er deres virkelighed og hverdag, de beskriver. Sange som ikke bare skal lyttes til, men som også indbyder til leg og gætterier, kreativitet og fantasi.

Ann & Aberne består af

Ann (Ann Nørgaard): synger, danser og styrer festen med børn, voksne og tøjdyr.

Aberne i orkesteret er:
Lars Larm (Lars E. Christiansen) kan bare ikke sidde stille. Når han ikke spiller fodbold, skal han spille på trommer.
Søren Sherif (Søren Jensen) holder øje med det hele og sørger for lidt ro og orden med sin bas og seksløber.
SpørgeJørgen (Jørgen A. Leth) spiller højt på sin rockguitar og står på skateboard.
Fætter Madsen (Aksel Madsen) har altid strandtøj på og spiller på keyboards med masser af forskellige lyde.

 

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet