Søg
babulja 1

Babulja

Babulja er et topunderholdende orkester, der spiller musik fra alle verdenshjørner, leveret helt ud over kanten. Orkesteret har de senere år spillet ca. 50 koncerter om året og har dermed mange kilometer i benene, når det handler om at optræde for børn. Med sange om alt fra piger til Piratos er der altid lagt op til smil på læben hos både børn og voksne. Oplev django, polka, svensk folklore, reggae, cubansk, brazil, sørøverskrammel og jazz, håndspillet fra A-Z. Orkesteret udfordrer, underholder og inkluderer publikum.

Babulja præsenterer mange forskellige instrumenter som sousafon, melodica, klaver, bas, trommer, klarinet, elguitar og percussion. Alle i orkesteret synger og tager del i at gøre oplevelsen for publikum så nærværende som mulig.

Musikken er energifyldt, direkte involverende og tekstuniverset er særligt skrevet til målgruppen. Med rim og remser, bevægelseslege, call-respons sikrer vi at holde koncerten interessant.

Målgruppen er primært børn i alderen 4-8 år og materialet, der spilles, er egne kompositioner. Vi har stor fokus på interaktion med publikum gennem sang, klap og råb. Efter aftale med orkesteret, kan vi undervejs i koncerten lave et stomp-forløb, hvor alle, der vil, kan spille med på murerbaljer.

Anmeldere har udtalt:

”De gik rent ind.” og ”Velspillende kvartet havde godt greb i børnene.” – Begge fra Aarhus Jazz Festival.

Efter en koncert på Copenhagen Jazz Festival fortalte seksårig Sara til Lokalavisen Frederiksberg: ”Jeg har været til jazz med mine forældre, men her har de rigtige gode instrumenter.” Og veninden sagde: ”Det er bare det hele, der er godt, og det er god dansemusik.”

Babulja har udgivet to albummer: ”Syng og hop med Babulja” (2009) og ”Babu” (2014).

Orkesteret består af:

Henrik Silver: Sousafon, melodica, klaver, percussion og kor

Martin Seidelin: Trommer, percussion og kor

Albert Raft: Bas, klarinet, saxofon, percussion og kor

Thomas Soubak: Guitar, percussion og sang.

 

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet