Søg
babybandet

Babybandet

Syng og leg med dit barn med musik fra Babybandet.

En koncert med Babybandet er en koncert, hvor ALLE er med! Sanglege og musik til hverdagens situationer er for børn mellem 0-5 år.

Babybandet udgav i 2013 bogen Bim Bam Baby, som indeholder alle sangene fra Babybandet og instruktioner til bevægelser, der passer til sangene. Forlaget Indblik står for udgivelsen, og Babybandet samarbejder med ”motorik Fyn”, som står for forslag til de motoriske bevægelser.

Forældre og børn leger med i løbet af koncerten. Luise Føns instruerer de motoriske øvelser, som er udviklet til sangene.

Koncertens varighed: 1 x 60 min.

Bogen Bim Bam Baby kan købes hos alle boghandlere. Den ideelle gaveidé til de nybagte forældre, dåb, etårs fødselsdag m.m.

Anbefalinger:

”Endelig nogle gode ørehængere til børn (og voksne) – musikken er rytmisk og melodisk, guf for krop og sjæl – allerede da musikken stillede op, var børnene spændt på, hvad der skulle ske, der var en rar stemning omkring bandet, mens de stillede op. – Da musikken gik i gang, gjorde børnene det også, og de stoppede ikke, før musikken stoppede. – Gode ’simple’ sange, som man hurtigt lærer – gode sange, der inspirerer til leg og bevægelse.” – En vuggestue i Svendborg.

”Babybandet leverede varen på Svendborg Bibliotek – der var god energi, herlig udstråling og vellyd fra de fire musikere. Sangene, Babybandet selv har skrevet, er melodiske ’babyørehængere’ – og der var super fin variation i de musikalske genrer – velvalgt efter sangenes indhold og funktion – fx en uptempo sang om at komme i gang med at få børstet tænder – til en stille vuggende godnatsang. Luise Føns i front har en dejlig stemme og en kanon udstråling – og hun bliver bakket rigtig godt op af de tre kompetente musikere. At man tilmed kan købe ’Bim Bam Baby’ – bog og cd med alle sangene tilsat motoriske øvelser for babyer, bør gøre Babybandet til et sikkert hit – til dagtilbud, biblioteker og private.” – Anne Bertram, børnekulturkonsulent, Svendborg Bibliotek.

”I foråret havde Stefanskirken fornøjelse af at være vært for Babybandets release-party på deres bog og cd. Bandets forlag ligger i en sidegade til kirken og samarbejdet lå efter vores mening lige til højrebenet. Kirken og Babybandet gav i fællesskab en masse af de lokale småbørnsfamilier en dejlig gave, som både varede den time koncerten tog, og som man også kunne tage med sig hjem og synge og lege videre med. Kirkepladsen var fuld af barnevogne en torsdag formiddag i april, og indenfor var stemningen høj og samtidig afslappet, da bandet med sang og rytmer fra hele verden førte os igennem en babydag fra første godmorgen og tandbørstning over leg og nærhed til sidste babyhik og sovetid. Sangene har alle bevægelser og gode fysiske udfoldelser knyttet til sig, på et niveau hvor alle forældre uanset grad af tonedøvhed faktisk kan være med til at synge og stimulere deres børn. Sangene er catchy potentielle hits, som man selv uden småbørn i huset får på hjernen og griner af, fordi der er mange finurligheder og overraskende ord, og jeg tror faktisk at denne cd har nogle hits, som vil snige sig ind i børnehaver og vuggestuer og blive evergreens som en hel generation af børn kan synge med på. Så hop med på (barne)vognen og inviter Babybandet i kirke, det er en håndgribelig måde at give en gave til alle de, der bruger kirken til babysalmesang og legestue, og hvad man ellers som kirke tilbyder, men også en mulighed for at invitere alle de inden for, der ikke før har brugt kirken som småbørnsfamilie.” – Pernille Østrem, præst, Stefanskirken på Nørrebro.

Babybandet Luise & Anders

Babybandet kan også hyres som duo.

Musikken leges med sanglege, der er skræddersyet til musikken på en måde, der styrker dit barns motorik.

Sangene dækker hele din babys dag. Fra morgenritualer, bleskift, afslapning og spisetid til tandbørstning og puttetid. Musikken er skrevet af Luise Føns og Anders Haaber fra Babybandet.

Book Babybandet og få en ørehænger eller to med hjem til puslebordet.

Babybandet som duo består af:
Luise Føns: sang
Anders Haaber: klaver

Koncertens varighed: 1 x 45 min.

Eget anlæg samt el-klaver medbringes.

 

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet