Baldoni's Julecirkus

Juleunderholdning - Cirkusartister

Del på de sociale medier

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Vil i have en stensikker succes til juletræsfesten så er Danmarks eneste julecirkus sagen. Det er traditionelt og alligevel så meget anderledes idet alt er gennemført fra først til sidst.

Til juletræsfesten danser julemanden om træet med børnene og deler gerne godter og gaver ud. Der kan medbringes musik eller indgå i samarbejde med musiker på selve stedet.

Efter dansen om træet, blændes der op for Baldoni´s julecirkus der er en festlig forestilling for hele familien. Julemanden har hyret de to drillenisser Nis og Nisseline til at præsentere artistnisserne, der er akrobater, jonglører, cirkusprinsesser osv. Der er også en rigtig talende gris med, det er Anton Antonius der i øvrigt ikke stemmer for at julemaden skal være flæskesteg. Hvert år er der nye artistnisser med og kan derfor sagtens engageres år for år.

Dansen om træet varer normalt omkring 30 min. og julecirkusforestillingen varer 45 – 50 min. Der medbringes eget anlæg der kan spille julemusik under hele juletræsfesten. Dertil er der dekorationer og manege til cirkusforestillingen. Der kan desuden medbringes små bænke til publikum samt evt. lysanlæg.

Baldoni´s Julecirkus spiller desuden på turné i en to timers udgave med pause. Denne model kan også engageres til større arrangementer.

Baldoni´s Julecirkus har turneret siden 2001 og kører i 3 hold over hele landet. Der spilles således langt over 100 forestillinger i løbet af julesæsonen.

Bag det hele står naturligvis Cirkus Baldoni med direktør René Baldoni i spidsen. Han har været i cirkusbranchen siden 1986 og været julemand siden 1985, hvor har i en alder af bare 20 år debuterede som julemand. Cirkus Baldoni turnerer hvert år fra midt i marts til slutningen af august øst for storebælt med en lang karavane af cirkusvogne og et telt med plads til 500 personer. Hele Cirkus Baldoni kan også engageres til arrangementer både med og uden underholdning.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Baldoni’s Julecirkus, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Baldoni’s Julecirkus

For booking af Baldoni’s Julecirkus ring til Børneunderholdning: Booking tlf: 7026 0100

Book kunsteren

Del på de sociale medier

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Klik på et billede for at downloade

Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.