Søg
ballon

Ballon Ole

Tusindvis af publikummer i hele Danmark har skreget af grin af hans tempofyldte og meget sjove ballonshow. Ud over shows tilbyder han også walk-arounds til alle fester og events.

Ballon Ole underviser også gerne i ballontrylleri til åbent hus-arrangementer og firmaarrangementer.

Ballon Ole er ligesom legetøjstog: ”De er skabt til børnene, men de voksne morer sig mindst lige så meget” – så tag hele familien med!

Ballon Ole er verdens hurtigste ballonklovn, han har sat verdensrekord i ballondyr på tid. Det blev filmet af Guinness World Records TV og sendt på TV3.

Ole Hald, som er hans rigtige navn, er en travl herre. Han har optrådt overalt i Danmark, men også i Tyskland, Frankrig, Luxembourg, Spanien og Japan.

Professor Philias

Professor Philias spiller Mester Jakelteater ud fra Ældgamle manuskripter. Tingene bliver altså sagt i en tone og i et sprog der var fuldt ud helt almindeligt i perioden mellem 30erne og 50erne. ​I dag ville mange af stykkerne ikke blive skrevet, netop derfor er det vigtigt at holde fast i det stykke gammelt kulturhistorie som Mester Jakel Teatret er.

Professor Philias kan bruge sit smukke Mester Jakel telt om sommeren og foråret. Om vinteren rykker han ud med et flot dekoreret indendørs dukketeater.

Sørøver Kaptajn Blå

Kaptajn Blå er en vaskeægte sørøverkaptajn fra de syv verdenshave, og ikke en sølle piratkopi. ​Kaptajn Blå råber “Ohøj” med stærk og ildelugtende stemme, tryller med den ene hånd mens han laver sjove skattejagter med den anden.

​Splitte mine bramsejl, han kan mange historier, og de fleste vil nok sige, han er fuld af løgn. Men én ting der er sikker, han omgåes sandheden på en måde der ihverfald ikke er kedelig!

​Kaptajn Blå fortæller levende historier om “gamle dage” og sørøveri på de syv brølende have . ​Historierne underbygges af de mange forskellige effekter han har i sin store skattekiste. Det skal opleves og ses.

Julemanden​

Julemand med over 30 års erfaring som professionel!

​Ole optræder som julemand i forskellige sammensætninger. Han kan underholde alene, med og uden trylleshow, men også sammen med Nissemor. ​Sammen med sin søde nissemor, laver han juletræsfester af den helt rigtige og gammeldaws slags – som folk kender dem og elsker dem.

​Julemanden og nissemor tager sig god tid, sørger for at alle julehygger og har det dejligt. ​Nissemor har et kærligt greb om de allermindste, som forguder hende, derfor bør hun være en del af den julepakke der vælges. I får med garanti en god musik-oplevelse også. Ole er autoriseret julemand fra Santahouse Nuuk i Grønland. Ole er to år i træk kåret som årets Julemand i København.​

 

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet