Ballon Ole

Ballonklovne

i283445314550232980. szw1280h1280

Del på de sociale medier

Ballon Ole

Tusindvis af publikummer i hele Danmark har skreget af grin af hans tempofyldte og meget sjove ballonshow. Ud over shows tilbyder han også walk-arounds til alle fester og events.

Ballon Ole underviser også gerne i ballontrylleri til åbent hus-arrangementer og firmaarrangementer.

Ballon Ole er ligesom legetøjstog: ”De er skabt til børnene, men de voksne morer sig mindst lige så meget” – så tag hele familien med!

Ballon Ole er verdens hurtigste ballonklovn, han har sat verdensrekord i ballondyr på tid. Det blev filmet af Guinness World Records TV og sendt på TV3.

Ole Hald, som er hans rigtige navn, er en travl herre. Han har optrådt overalt i Danmark, men også i Tyskland, Frankrig, Luxembourg, Spanien og Japan.

Professor Philias

Professor Philias spiller Mester Jakelteater ud fra Ældgamle manuskripter. Tingene bliver altså sagt i en tone og i et sprog der var fuldt ud helt almindeligt i perioden mellem 30erne og 50erne. ​I dag ville mange af stykkerne ikke blive skrevet, netop derfor er det vigtigt at holde fast i det stykke gammelt kulturhistorie som Mester Jakel Teatret er.

Professor Philias kan bruge sit smukke Mester Jakel telt om sommeren og foråret. Om vinteren rykker han ud med et flot dekoreret indendørs dukketeater.

Sørøver Kaptajn Blå

Kaptajn Blå er en vaskeægte sørøverkaptajn fra de syv verdenshave, og ikke en sølle piratkopi. ​Kaptajn Blå råber “Ohøj” med stærk og ildelugtende stemme, tryller med den ene hånd mens han laver sjove skattejagter med den anden.

​Splitte mine bramsejl, han kan mange historier, og de fleste vil nok sige, han er fuld af løgn. Men én ting der er sikker, han omgåes sandheden på en måde der ihverfald ikke er kedelig!

​Kaptajn Blå fortæller levende historier om “gamle dage” og sørøveri på de syv brølende have . ​Historierne underbygges af de mange forskellige effekter han har i sin store skattekiste. Det skal opleves og ses.

Julemanden​

Julemand med over 30 års erfaring som professionel!

​Ole optræder som julemand i forskellige sammensætninger. Han kan underholde alene, med og uden trylleshow, men også sammen med Nissemor. ​Sammen med sin søde nissemor, laver han juletræsfester af den helt rigtige og gammeldaws slags – som folk kender dem og elsker dem.

​Julemanden og nissemor tager sig god tid, sørger for at alle julehygger og har det dejligt. ​Nissemor har et kærligt greb om de allermindste, som forguder hende, derfor bør hun være en del af den julepakke der vælges. I får med garanti en god musik-oplevelse også. Ole er autoriseret julemand fra Santahouse Nuuk i Grønland. Ole er to år i træk kåret som årets Julemand i København.​

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Ballon Ole, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement, og vi vil vende tilbage med priser på Ballon Ole.

For booking af Ballon Ole ring til Børneunderholdning: Booking tlf: 7026 0100

  Book kunstneren

  i283445314550232980. szw1280h1280

  Del på de sociale medier

  Klik på et billede for at downloade

  Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

  1

  Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

  2

  Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

  3

  Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

  4

  Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.