Ballonklovnen Fubbi

Ballonklovne - Børneshows

Del på de sociale medier

Ballonklovnen Fubbi

Der er duefjer og kaninører i luften, når Ballonklovnen Fubbi og alle hans dyr sætter gang i tryllesanserne. Børn fra 0 til 150 år er tryllebundet fra første ballondyr, til sidste magiske sving med tryllestaven. Skæg og masser af ballade flyver om kap med fortryllende duer, mens de spillevende kaniner hopper ud af hatten. Det er med at tage en dyb indånding – inden Fubbis luftige ballondyr får dig til at tabe pusten.

Alle børnene bliver involverede i showet, og flere af dem kommer op på scenen og er med i løjerne – om du er 3 eller 93, er det et show med masser af grin.

Ballonklovnen Fubbi kan optræde på store og små scener, på åbne markedspladser, forsamlingshuset og… ja, stort set hvor som helst.

Fra store scener til mindre forsamlinger, er ballonklovnen Fubbi oplagt når børnene skal underholdes, aktiveres og grine. Der er trylleri, klovneri, levende dyr, og ballondyr. Altsammen uundværlige elementer i god underholdning til børn. Undervejs kommer nogle af børnene på scenen, og bliver en del af underholdningen. Showet er målrettet til børnene, men der er også lagt små godbidder ind til de voksne undervejs, så alle kan more sig.

Ballonklovnen Fubbi kan også hyres til walk around med ballondyr.

 

Ballonklovnen Fubbi kan også bookes som Kaptajn Klo

Alle Børn kender Kaptajn Klo, og de er vilde med at tage med ham på skattejagt, og se hans store sørøvershow.

Han deler skattekort ud til de børn han møder på sin vej, og under skattejagten skal børnene samle bogstaver til et hemmeligt ord. Bogstaverne skal findes på skilte som er placeret i centeret eller på området.

Skattekortene afleveres i Kaptajn Klos store romtønde, og under det efterfølgende sørøvershow, udtrækker han vinderne af skattejagten. Under sørøvershovet bliver børnene underholdt med trylleri, konkurrencer og bugtaling.

Kaptajn klo kan selvfølgelig også levere det fantastiske sørøvershow uden skattejagten.

Kaptjan Klo er et idéelt indslag i butikscentre, gågader samt til byfester. Han kan aktivere et ubegrænset antal børn – Kaptajn Klo er en sikker succes!

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Ballonklovnen Fubbi, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Ballonklovnen Fubbi

For booking af Ballonklovnen Fubbi ring til Børneunderholdning: Booking tlf: 7026 0100

Book kunstneren

Del på de sociale medier

Klik på et billede for at downloade

Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.