Søg
tutu hero

Ballonklovnen Tu Tu

Trylleshowet med Ballonklovnen Tu Tu spreder sprudlende og spjættende glæde og latter. Der er magi i luften og sjov børnetrylleri, når Ballonklovnen Tu Tu åbner sin gamle tryllekuffert, som er fyldt med fascinerende tricks og søde bommerter.

Tu Tu tager alle med storm og går med sine store sko lige ind i alles hjerter.
Ballonklovnen Tu Tu elsker børn, og alle elsker Tu Tuu!

Der kan også mingles rundt og lave masser af farverige ballondyr, sværd, sjove hatte til alle børn og barnlige sjæle efter showet. Fascinerende og underholdende, især når børnene efterfølgende bruger ballonerne i leg.

Referencer:

”Tusind tak for en fantastisk oplevelse, da du tryllebandt 28 børn i en hel time med komik, balloner, sjov og trylleri. Du har en beundringsværdig evne til at inddrage samtlige børn når du underholder, samtidig med du styrer showet. Alle børnene fik en speciel og usædvanlig god oplevelse.
Du har givet os en fødselsdag som bliver husket fremover og det skal du have tak for. Jeg vil varmt anbefale andre får dig til at underholde.” – Astrid Petersen.

”Ville bare sige tak for et KANON fødselsdagsshow. Min søster og jeg nød det virkelig (det er længe siden jeg har grint så oprigtigt) og jeg er sikker på at børnene syntes det var fantastisk. Min datter Nadia snakker meget om det. Selv de store har dumpet et par af replikkerne som de går og siger hele tiden så jeg vil bare sige tusind tak.” – Rosendahl.

Ballonklovnen Tu Tu kan også bookes som Ballerina Bom Bom.

Ballerina Bom Boms magiske ballon- og balletshow
Ballerina Bom Bom fortryller alle med hendes lidt klumsede, men yderst kunstfærdige ”let på tå” show. Et ballerina ballon- og balletshow spækket med trylleri og piruetter.

Den henrivende, naive og lyserøde Ballerina Bom Bom kan trylle så alles øjne står på stilke og så hun supersej til at lave ballondyr.
Trylleri og fantasi når det er bedst.

Showet varer: ca. 1 x 45 min.

Reference:

”Kære Ballerina Bom Bom. Tusind tak for en fantastisk oplevelse, da du tryllebandt 28 børn i en hel time med komik, balloner, sjov og trylleri. Du har en beundringsværdig evne til at inddrage samtlige børn når du underholder, samtidig med du styrer showet. Alle børnene fik en speciel og usædvanlig god oplevelse. Du har givet os en fødselsdag som bliver husket fremover og det skal du have stor tak for. Jeg vil varmt anbefale andre at få dig til at underholde.” – Astrid Petersen.

Ballonklovnen Tu Tu kan også bookes som Drillenissen Julle ›› Her

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet