Ballonmand - Lars Lottrup

Ballonklovne - Cirkusartister

balloon 0174a copy

Del på de sociale medier

Ballonmand – Lars Lottrup

Når du søger efter ”ham, der kravler ind i en ballon”, kan vi tilbyde manden, der er kendt fra Zirkus Nemo 2001 og Zirkus Nemos Galla Show 2003.

Navnet er Lars Lottrup, og hans nummer har i årenes løb glædet publikum i det meste af Europa, USA og Kina. Det er festunderholdning, der ikke slår fejl.

”Lars’ MegaBallon show er meget anbefalelsesværdigt!” – Søren Østergaard, Zirkus Nemo.

”Lars Lottrups numre har en fremragende elegant underholdningsværdi. Numre, der på en anderledes måde sætter gang i publikum. Han tager pusten fra os, der kigger på.” – Jan Schou, skuespiller.

Lars optræder 10-15 minutter, hvis det kun er MegaBallonen, der ønskes, eller som voksen underholdning i 30 minutter i kombination med en 2½ meter høj ethjulet cykel. Ved familiearrangementer kan forestillingen kombineres til 45 minutter.

Læs mere om ballonmanden Lars Lottrup på larslottrup.dk

Referencer:
”Det var igen en stor succes, selvom vi ikke var så mange som vi plejer, så blev de godt 225 fremmødte underholdt på bedste vis af Lars. Vi kan varmt anbefale ham til andre arrangementer, og der var flere som spurgte efter, hvordan de fik fat på ham, og de har fået jeres hjemmeside adresse.” – Leif Petersen, Sandved Tornemark IF.

”Det var en fantastisk god underholdning Lars leverede, alle var vildt begejstrede bl.a. fordi det henvendte sig både til store og små. Jeg lovede Lars at sende ham en ’udtalelse’ fra forældre, børn og personale, så det gør jeg.” – Karen.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Ballonmand – Lars Lottrup, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement, og vi vil vende tilbage med priser på Ballonmand – Lars Lottrup.

For booking af Ballonmand – Lars Lottrup ring til Børneunderholdning: Booking tlf: 7026 0100

  Book kunstneren

  balloon 0174a copy

  Del på de sociale medier

  Klik på et billede for at downloade

  Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

  1

  Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

  2

  Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

  3

  Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

  4

  Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.