Ballonmand - Lars Lottrup

Ballonklovne - Cirkusartister

Del på de sociale medier

Når du søger efter “ham, der kravler ind i en ballon”, kan vi tilbyde manden, der er kendt fra Zirkus Nemo 2001 og Zirkus Nemos Galla Show 2003.

Navnet er Lars Lottrup og han har optrådt med sin MegaBallon i snart 8 år. Hans nummer har i årenes løb glædet publikum i Kina, USA og det meste af Europa. Det er festunderholdning der ikke slår fejl.

“Lars’ MegaBallon show er meget anbefalelsesværdigt!” Udtalt af Søren Østergård – Zirkus Nemo

“Lars Lottrups numre har en fremragende elegant underholdningsværdi. Numre, der på en anderledes måde sætter gang i publikum. Han tager pusten fra os der kikker på.” Udtalt af Jan Schou – Skuespiller

Lars optræder 10-15 min. hvis det kun er MegaBallonen der ønskes, eller som voksen underholdning i 30 min. i kombination med en 2½ meter høj ethjulet cykel. Ved familie arrangementer kan forestillingen kombineres til 45 min. Ring for mere information.

Læs mere om ballonmanden Lars Lottrup på larslottrup.dk

 

Referencer:
Det var igen en stor succes, selvom vi ikke var så mange som vi plejer, så blev de godt 225 fremmødte underholdt på bedste vis af Lars.

Vi kan varmt anbefale ham til andre arrangementer, og der var flere som spurgte efter, hvordan de fik fat på ham, og de har fået jeres hjemmeside adresse.

Med venlig hilsen
Leif Petersen
Sandved Tornemark IF

Det var en fantastisk god underholdning Lars leverede, alle var vildt begejstrede bl.a. fordi det henvendte sig både til store og små. Jeg lovede Lars at sende ham en “udtalelse” fra forældre, børn og personale, så det gør jeg.
Venlig hilsen
Karen

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Ballonmand – Lars Lottrup, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Ballonmand – Lars Lottrup

For booking af Ballonmand – Lars Lottrup ring til Børneunderholdning: Booking tlf: 7026 0100

Book kunstneren

Del på de sociale medier

Klik på et billede for at downloade

Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.