Søg
ballonprofessor bobbel

Ballonprofessor Bobbel

Ekspert i balloner!

Nu får publikum muligheden for at møde en utraditionel klovn i skikkelse af Ballonprofessor Bobbel.

Der er fokus på både det sjove og det fantastiske, når denne ekspert i balloner fører sig frem på scenen med hjælp fra børn, udvalgt på finurlig og tilfældig vis blandt publikum.

Ballonprofessor Bobbel startede som en helt almindelig ballonklovn, men besluttede sig for at læse videre, og hans studier ved Ballonuniversitetet har gjort ham så dygtig, at han i dag er blandt de allerbedste til at vride ballondyr. Det er hans store viden om luftens påvirkning af latex der gør, at det i dag kun er børnenes fantasi der sætter grænser for hvad han kan forme af en ballon.

Trods den lettere akademiske tilgang til balloner, har han heldigvis sin humoristiske sans i behold, til stor fornøjelse for både børn og voksne. Med sjove ballonkonkurrencer og farvestrålende balloner underholder professoren med ubrugelig grinegaranti.

Om Ballonprofessor Bobbel kan det i øvrigt oplyses at han ikke er spor opblæst og at hans yndlingsbeskæftigelse er at ligge på sofaen og puste ud efter en lang arbejdsdag.

Som Certified Balloon Artist™ Ballonprofessor Bobbel den fineste internationale eksamen indenfor professionel dekoration med balloner.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet