Ballonprofessor Bobbel

Ballonklovne

Del på de sociale medier

Her er ballonklovnen, der har valgt at læse videre og i dag hører til blandt de allerbedste ballonartister i Danmark. Med farvestrålende balloner vrider professoren det ene fantastiske ballondyr efter det andet, mens han med et glimt i øjet får de store smil frem hos både børn og voksne.

Han har en unik evne til at møde sit publikum i øjenhøjde, så også de yngste tør være med. Ballonprofessor Bobbel har som ”Certified Balloon Artist” den højeste internationale uddannelse indenfor balloner og når han ikke laver ballondyr, elsker han at ligge på sofaen og puste ud. Professoren kan også engageres til at sprede glæde i gågaden, i indkøbscentret eller på messen, som ”walk-around” underholdning.

Pressemeddelelse

Ballonprofessor Bobbel.

Ekspert i balloner!

Nu får publikum muligheden for at møde en utraditionel klovn i skikkelse af Ballonprofessor Bobbel.

Professorens studier ved Ballonuniversitetet har gjort ham til ekspert i at lave ballondyr. Det er hans store viden om luftens påvirkning af latex der gør, at det i dag kun er børnenes fantasi der sætter grænser for hvad han kan forme af en ballon. Med sjove ballonkonkurrencer og farvestrålende balloner underholder professoren de tilstedeværende børn og deres voksne.

Ballonprofessor Bobbel har som Certified Balloon Artisttm den fineste internationale eksamen indenfor professionel dekoration med balloner. Ballonprofessoren har tidligere optrådt på TV2 og ved flere hundrede arrangementer for børn.

Om Ballonprofessor Bobbel kan det i øvrigt oplyses at han ikke er spor opblæst og at hans yndlingsbeskæftigelse er at ligge på sofaen og puste ud efter en lang arbejdsdag.

Når professoren tager arbejdstøjet af hedder han Asger Rasmussen (født 1970). Han har optrådt professionelt for børn siden 1991 og er fast medlem af det århusianske børneteater HonningBanden.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Ballonprofessor Bobbel, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Ballonprofessor Bobbel

For booking af Ballonprofessor Bobbel ring til Børneunderholdning: Booking tlf: 7026 0100

Book kunstneren

Del på de sociale medier

Klik på et billede for at downloade

Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.