Søg
11357204 1597649650513778 2328118231984616653 o 2

Beat & BrøL

Beat & BrøL er en musikforestilling, hvor de to dukker, pigen Beat og drengen BrøL, undersøger forskellige dyr. Showet er sat til ca. 45 minutter og vil være en sammensætning af musikken og historien i en storyline-ramme, hele tiden i interaktion med børnene.

Musikken

Musikken er egne-producerede sange, der handler om dyr. Deres kendetegn og deres lyde udforskes, prøves af og er alle tilført fakta og naturligvis også en god portion fantasi og fiktion. Det er i en electronica-ramme, dvs. digitalt fremstillet ved hjælp af computer, trommemaskine og specielle effekter. Dukkeføreren Morten spiller på drum pad, synger, instruerer og fungerer som DJ-dyr under koncerten.

Der er blandt andet tale om sange om:

– Frøen Frida, der sidder og kvækker og hopper på sin åkande (her hopper og kvækker børnene).
– Rytmestrudsen Rasmus, der danser, rytmer, hopper og sover (instruktion i sangen).
– Elefanten Albert, der trutter som en trompet med sin snabel.
– Hønsetecno med hønens karakteristiske gang og gokken.
– Løven Lars, der elsker fars og naturligvis sin egen brølen

Historien

Historien er bygget op omkring de to dukker, pigen Beat og drengen BrøL. Begge dukker er med på scenen, og historien begynder ved søens bred langt ude i skoven. Pigen Beat elsker beats og rytmer og har meget fokus på dette. Er der rytme i dyrets lyd, og er dyrene søde, smukke eller kloge. Drengen BrøL er mere interesseret i dyrets, helst høje, lyde. Om dyret er farligt, sejt og smart. Sammen tager de fra dyr til dyr, fra historie til historie og oplever en masse.

Beat & BrøL er en forestilling, der tager de yngste med rundt i dyrenes verden for at undersøge dyrenes egne lyde. Er der musik i løvens brøl, er der rytme i frøens kvækken, og kan en elefants snabel sammenlignes med en trompet? Mød de to dukker, pigen Beat og drengen BrøL. Sammen tager de rundt og udforsker dyrelyde-universet.

Showet slutter af med, at de børn, der har lyst, kan komme op på scenen og hilse på de to dukker.

Beat & BrøL i dinosaurland

Tidsmaskinen rumler og ryger. De to dukker, pigen Beat og drengen BrøL, samt vildmanden Morten er på vej til dinosaurlandet for at besøge de kendte og berygtede dinosaurer Der er blandt andet tale om Tyrannosaurus Rex, Stegosaurus, Triceratops, Pterodactyl, Spinosaurus, Velociraptor og verdens største dino, Titanosaurus. Hvert dyr får en historie, samt en sang med på vejen og lytter man godt efter, kan man faktisk lære lidt om de store dyr.

Så tag din yndlingsdino under armen og mød op til 45 min i dinosaurland
I marts 2020 udkom Beat&BrøL med albummet “Beat&BrøL i Dinosaurland” med et album på diverse streaming-tjenester, og i efteråret 2022 venter den “svære toer” med 10 helt nye dinosaursange.

Vi har brugt Modmusik og deres Beat&Brøl koncert ved vores event om dinosaurer. Morten og Anders var super gode til at få børnene med i koncerten. Modmusiks sange om dinosaurer er skrevet med udgangspunkt i fakta om dinosaurerne. Sammen med de gode melodier, bliver koncerten både underholdende og lærerig. Jeg var meget tilfreds med vores samarbejde.” – Givskud Zoo

Målgruppe: Palæontologer og alle der elsker dinosaurer og festlig musik! (ca. 3-8 år )

Beat&BrøL i Cirkus

Beat&BrøL i Cirkus er en musikalsk historie om dukkerne Beat & BrøL, der sammen med Morten denne gang skal i Cirkus for at se nogle af deres bedste venner.

I cirkus møder vi blandt andet søløven Sally, der drømmer om at være cirkusprinsesse. Hvis vi er heldige, møder vi også nogle farlige monstre eller måske en dinosaurflok!!

Alle dyr får en sang med på vejen og hele vejen gemmen de 45 minutter, som koncerten tager, er børnene med på scenen, med i forestillingen og med til at optræde, danse, brøle, hoppe og synge.

Beat & BrøL i cowboyland

Mød de to dukker, pigen Beat og drengen BrøL. Sammen cowboyderen Morten, tager de rundt i det vilde vesten og besøger blandt andet præieulven, klapperslangen, Koen Runa og måske også nogle lidt mærkelige dyr, som normalt ikke findes der?

Efter showet er det muligt at få en snak med de to dukker.

 Så spænd pistolbæltet, tag cowboy hatten på og giv os et rungende  Yeahaaaa!

Beat & BrøL i Monsterland

Beat & BrøL i Monsterland er en gruopvækkende, men sjov musikforestilling, hvor de to dukker, pigen Beat og drengen BrøL undersøger forskellige monstre på deres rejse rundt i Monsterland. De to seje dukker, viser sig at være MEGET bange for monstre, men Morten hjælper dem igennem frygten med hans monstersange, så de ender med at være helt cool med dem alle.

Vi møder blandt andet monstret under sengen og monstret der lever af at spise nullermænd. vi lærer om, hvordan man bygger en monsterfanger og finder ud af, hvad monstre laver om dagen.

Beat & Brøl i dyreriget

Beat&BrøL i dyreriget tager barnet med rundt i dyreriget for at udforske dyrenes lyde. Frøens kvækken, Løvens brølen, elefantens trutten og andre sjove og finurlige lyde.

Anmeldelser

”Dukkerne Beat og Brøl og DJ Dyr fik børnene på Hårlev Bibliotek til at brøle og rocke med til musikken og de var helt med på at hoppe og danse under discokuglens lys. Rigtig fedt med elektronisk musik for både børn og voksne.” – Lene Rasmussen, børnebibliotekar.

”Beat og Brøl var en stor succes på Tårnby Hovedbibliotek. Der var instant connection mellem Morten og børnene, der gladelig både brølede og dansede med til de groovy dyrelydebeats. Bibliotekarerne havde faktisk selv svært ved at sidde stille.” – Tårnby Hovedbibliotek.

”Dyrelyde er jo altid godt, især når de er meget genkendelige, og Morten kombinerede dette med beats og melodistumper, der virkelig fængede børnene, og som alle straks kunne brøle, hoppe eller synge med på.” – Nyborg Bibliotek.

 

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet