Søg
btw

Børn to be wild

Rigtig rockmusik for rigtige børn!

Børn to be wild: Emil Bendixen, Nils Krøyer og Allan Tchicaja, skiftende sologuitarister (Anders Bo Jespersen, Victor Ray Salomonsen, Mads Wegener m.fl.) præsenterer stolt en lille times rigtig rockshow for børn i alderen 3-15 år samt voksne i alderen 15-100 år. Det er nu engang sjovest, når man har det skægt.

Børn to be wild: Rockmusikkens historie – 100 år på 1 time

Slaverne går ude på marken og plukker bomuld, og for at overleve synger de bomuld-blues … og så har vi balladen. Problemet er, at rockmusikkens historie og den rigtige verden hænger sammen. Derfor skal vi lige gennem 100 års krige, politik og samfundsudvikling for at forstå et hele. Det komplicerer det hele lidt, hvis man samtidig skal nå at præsentere Robert Johnson, Cab Calloway, Elvis Presley, Jerry Lee Lewis, Chuck Berry, Little Richard, The Beatles, The Rolling Stones, Cream, The Doors, Led Zeppelin, Jimi Hendrix, Steppeulvene, Deep Purple, Black Sabbath, Pink Floyd, Guns N’ Roses, AC/DC, Europe, Van Halen, DAD, Nirvana, White Stripes, Carpark North – og faktisk en del flere.

Der er blevet plads til gode selvskrevne rocksange, og musikerne leverer i det hele taget på et særdeles højt niveau, så også de voksne gider være med. Dialogen flyder i et vildt tempo, og satiren og humoren gennemsyrer det hele: Virkeligheden overgår i øvrigt på alle måder fantasien, når man lige får tænkt over det – men lad endelig være med det!

Børn og voksne kommer på scenen og spiller på instrumenterne, der synges, klappes og danses, bandet bytter instrumenter, mens de spiller, og en masse andre elementer, der gør det sjovt og spændende, og samtidig bidrager til en forståelse af musikkens og verdens udvikling. Og så skal man ikke engang sidde stille.

Børn to be wilds juleshow: ”The Snow Must Go On”

Vi har i Børn to be wild jo dedikeret vores liv til at formidle den helt særegne musikstil kaldet rockmusik for børn og voksne. Det har vi senest gjort med showet: Rockmusikkens historie – 100 år på 1 time, der stadig ruller gennem hele landet.

Vores juleshow bliver på alle måder en helt ny form for juleshow, hvor julens klassikere udsættes for et lag rock(er)bank. December måneds travlhed, juleklichéer, ønsker, drømme og hang til hysteri får en omgang med rock-raketten, og din opfattelse af krybbespillet bliver nok aldrig den samme igen. Trommeslageren er stadig megasur over, at han skal spille den lille ny. Hey Joe(sef) af Jimi Hendrix er naturligvis med, ligesom ”julerockpourriet” glædeligt indeholder bl.a. ”Snow Must Go On” (Queen), ”Merry X-mas Everybody” (Slade) m.fl.

Vi snakker julemandskostume, julesalmer tilsat rå rockguitar, hitsinglen ”JubiJul”, børn på scenen og lære ”Last Christmas” (Wham) og en masse andet julefis.

Det er julestemning og rockballade med stor humor og professionelt udført rockmusik fra øverste hylde. Som altid sender vi på både børne- og voksenkanalen, så det er aldrig kedeligt, uanset hvilke ører der hører.

Det varer 40 minutter, og man er på intet tidspunkt overladt til sig selv.

Fars Weekend

Missionen har de sidste 12 år været at spolere den klassiske musikopdragelse, at mors vinkælder blev beklædt med æggebakker, så der kunne spilles rigtig rockmusik for rigtige børn, men ikke mindst at børn og voksne fik mulighed for at opleve musikunderholdning sammen. Børn og voksne aktiveres og selv de mindste kan komme på scenen og prøve vores instrumenter.

Børn to be wild sender altid på mindst to kanaler – og det er ganske vigtigt: Hvis der er noget børn elsker, så er det at se deres forældre ha’ det sjovt. Det modsatte er straks værre. Er der noget mere irriterende end glade børn? Børn to be wild er et underholdende rigtigt rockshow, hvor både børn og voksne synger, danser, griner og spiller på musikernes instrumenter. Hos os kan man ikke stemmes hjem.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet