Børnebanditterne

Spiller egne numre skrevet til børn

børnebanditterne bifald

Del på de sociale medier

Børnebanditterne - Video

Børnebanditterne

Børnebanditterne spiller egne numre skrevet til børn fra børnehavealderen og opefter. Også store børn som søskende, forældre og bedsteforældre kan være med. Børnebanditterne spiller nyskrevet børnemusik, der spænder over mange forskellige genrer. De to børnebanditter, Anders og Luise, skriver musik og tekster om det, der optager børn! Derfor spiller Børnebanditterne temakoncerter som: Jorden rundt, på legepladsen, i skoven, på ferie, i skolen m.fl.

Børnebanditterne kommer et godt stykke ud over scenekanten, når de laver koncert med og ikke for publikum. Alle må ud af fjerene, op af stolen, ud af starthullerne og feste med. De giver dagens motion, dagens dans, dagens grin, dagens fjolleri!

Musikken er bevidst så bred i genrer som muligt, og bandet gør en dyd ud af at variere såvel repertoire som sceneperformance.

Koncerterne er bygget op omkring princippet kultur med børn, og deltagelseskultur med et læringsperspektiv er helt afgørende for bandet. Alle fire musikere er professionelle, rutinerede og uddannet på konservatoriet m.m.

Koncerter med Børnebanditterne

Jorden rundt

Publikum bliver taget med på en rejse til verdens musikalske midtpunkter. Sammen udforskes de mest markante musikkulturer som: Egypten, Jamaica, Brasilien, Rusland, Danmark, Spanien, Kina og Afrika. Landene er lige så forskellige, som vi mennesker er. Og de vil tænde nysgerrigheden på netop den mangfoldighed og forskellighed.

En koncert, hvor Børnebanditterne tager Jorden rundt og udforsker verdens musikgenrer og de forskellige landes kendetegn. I lærer, at forskellighed og mangfoldighed er en gave, som beriger vores kultur og sameksistens.

På Legepladsen

Koncerten handler om suset i maven i ”Gyngesangen”, om at hoppe op til skyerne i ”Trampolinsangen”, om at stå i kø ved rutsjebanen i ”Rutchesangen”, om at flyve op i ”Ballonsangen”. De synger om de venskaber, skænderier, nye idéer og lege, der opstår på legepladsen.

Denne koncert ”På Legepladsen” kan også bookes som DUO. Hvor Anders og Luise spiller en akustisk udgave ude på legepladsen med børnene.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Børnebanditterne, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement, og vi vil vende tilbage med priser på Børnebanditterne.

For booking af Børnebanditterne ring til Børneunderholdning: Booking tlf: 7026 0100

  Book kunstneren

  børnebanditterne bifald

  Del på de sociale medier

  Børnebanditterne - Video

  Klik på et billede for at downloade

  Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

  1

  Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

  2

  Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

  3

  Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

  4

  Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.