Søg
brumbasserne cover bifald

Brumbasserne

”Jeg har en bog – en magisk bog – og når jeg åbner bogen, fyldes luften af toner, fantasi og fortryllende fortællinger. Lyt engang …”

Brumbasse-koncerten er i gang, og fortælleren Signe åbner sin bog, og ud flyver de tre brumbasser: Morgenbasse, Tykkebasse og Fitnessbasse. Tre helt forskellige brumbasser som dog har det tilfælles, at de alle spiller på hver deres kontrabas.

Foruden kontrabassen behersker blærebassen, Fitnessbasse, også ”den musikalske sav”, den kromatiske mundharpe, kalimbaen, melodikaen, klokkespillet og human beatboxing.

Med omdrejningspunkt i fortælleren og hendes magiske bog bliver børnene ført igennem en koncert fyldt med sjove fællessange, sej rap, udfordrende musikalske lege for krop og stemme samt præsenteret for spændende historier fortalt til et originalt musikalsk akkompagnement.

Med denne koncertform ønsker vi at stimulere børnenes musikalitet på en medrivende og fantasifuld facon. I løbet af koncerten inviterer vi derfor børnene til at bruge deres egen krop og stemme, og herigennem præsenteres de for basale musikalske værktøjer så som tone, rytmik, tempo og dynamik. Vi vil gerne være med til at åbne børnenes ører og øjne for nye instrumenter, men først og fremmest ønsker vi at give børnene en mulighed for at opleve, hvordan musik kan samle energien i et rum og skabe en oplevelse af at være en del af en større og vedkommende helhed.

 

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet