Carl Quist Møller

Børneshows

Del på de sociale medier

Carl Quist-Møller

Carl Quist-Møller fortæller stadig løgnehistorier, hurtigere end en hest kan rende.

Carl Quist-Møller også er kendt som illustrator, animator og trommeslager, og der er snart ikke nogen skoler eller biblioteker i Danmark, som ikke har haft besøg af lystløgneren.

Denne fortæller kan med sine originale historier fange store grupper i forskellige aldre. Carl Quist-Møller starter den indre film med sine billedskabende handlinger og trækker i publikums smilebånd.

Oplev denne fantasi-bombe på slap line, få et lille grin og en god historie med hjem.

Carl Blev kendt som fortæller på Fjernsyn for dig, hvor han fortalte løgnehistorier, så hans næse voksede. I 1999 modtog Carl Quist-Møller Dansklærerforeningens forfatterpris, og siden har Carl haft travlt.

Carl Quist-Møller har mange jern i ilden

Carl Quist-Møller har gennem de seneste 25 år brugt en stor del af sin tid på at finde ind til kernen hos børn og barnlige sjæle som tegner, animator, historiefortæller, kunsthal-udstiller, musiker, skuespiller og forfatter.

Blandt Carl Quist-Møllers mest omtalte tegninger er Jungledyret Hugo, men Jungledyret Hugo er ikke det eneste dyr i Carl Quist-Møllers univers. Det indeholder også dyr som Ællingen Ægir, der opfandt rap-musikken, Dovendyret Erna, som fødte verdens første sovedyr, Elefanten med den slatne snabel, og Rigshospitalets maskot Rigo, der hjælper de syge børn gennem en svær tid. Disse og flere andre dyr optræder alle i Carl Quist-Møllers historier – hvad enten de bliver fortalt og illustreret i en bog, i en sang eller i et teaterstykke.

Siden 1997, hvor Carl Quist-Møller første gang fortalte sine løgnehistorier i Fjernsyn for dig, og hans næse voksede i bogstaveligste forstand, har han bidraget til at gøre løgnehistorier tilladt. Løgnehistorierne er siden blevet udgivet som bøger og indbragte ham i 1999 Dansklærerforeningens forfatterpris.

Carl har siden turneret rundt i hele Danmark og optrådt som professionel løgner. Rollen som Danmarks største Løgnhals har også bragt ham til Grønland, Færørene, Cuba og Washington.

I marts 2008 kom Løgnhalsen tilbage på DR1 med 10 udsendeler, der også er udkommet på dvd og cd.

Historierne har også bevæget sig med ind i Carl Quist-Møllers musiske univers med flere bands. Carl spiller og har spillet med Djanzz, Løgnhalsen og De Medskyldige, Tango Orkestret og senest DaBoing, hvor han er tekstforfatter, illustrator og trommeslager.

Musikken kan høres på cd’er, eller når de forskellige bands turnerer i Danmark og udlandet.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Carl Quist Møller, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Carl Quist Møller

For booking af Carl Quist Møller ring til Børneunderholdning: Booking tlf: 7026 0100

Book kunstneren

Del på de sociale medier

Klik på et billede for at downloade

Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.