Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband

En FanJAZZtisk Trommerejse

casper mikkelsen bifald

Del på de sociale medier

Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband - Video

– Junglejazz, swingmusik og trommene fortællinger er for både børn og deres voksne.

En FanJAZZtisk Trommerejse er en musikalsk mættet koncert, der fortæller trommernes og jazzmusikkens historie fra Afrikas savanne til New Yorks asfaltjungle. For hvor kommer trommerne egentlig fra? Og hvordan blev de til et trommesæt? Må man slå på trommer i en biograf, og hvad har det med jazz at gøre? – og mange flere spørgsmål…

Koncerten byder på et overflødighedshorn af musik lige fra jungle(real)bogen og bedrøvet blues til hæsblæsende swingmusik. Casper Mikkelsen Dejlige Jazzband leverer det hele med et glimt i øjet, imponerende håndværk og medrivende entusiasme. Så afgjort jazz i børnehøjde!

Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband spiller udadvendt swing, jazz og stemnings(lyd)billeder fra dansehaller, smugkroer og stumfilmsbiografer i 20rne og 30’ernes trafikjungle i New Orleans, Chicago og New York for både lyttende, festende, dansende og drikkende forsamlinger.

Det dejlige jazzband har i de forløbne par år spillet mere end 100 koncerter i hele Danmark, hvilket må gøre det til et af landets mest sammenspillede jazzorkestre.

Udover fast engagement i bastardorkestre som The KutiMangoes, Magnus Fra Gaarden og AUDIOGRAF har orkestermester Casper Mikkelsen akkompagneret et bredt udsnit af den danske musikscenes spydspidser. Herunder bl.a. Johnny Madsen, Per Vers, Benjamin Koppel, Jesper Thilo, Finn Ziegler, Sinne Eeg, Hugo Rasmussen, Jacob Fischer, Kjeld Lauritsen og mange, mange flere.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement, og vi vil vende tilbage med priser på Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband.

For booking af Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband ring til Børneunderholdning: Booking tlf: 7026 0100

  Book kunstneren

  casper mikkelsen bifald

  Del på de sociale medier

  Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband - Video

  Klik på et billede for at downloade

  Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

  1

  Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

  2

  Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

  3

  Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

  4

  Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.