Cirkus Panik

Cirkusartister

cirkus panik 3 bifald

Del på de sociale medier

Cirkus Panik

– Panik i manegen

Cirkus Panik præsenterer et potpourris af artisteri i særklasse. Her kan du opleve fiffig, listig og lattervækkende gøglerkunst på en højaktuel facon. Klovne er i absolut højsæde. Eventyrlig akrobatik og revolutionerende ekvilibristisk udfordring af tyngdeloven skal du heller ikke gå glip af. Old school artisteri fremført af en af verdens ældste cirkusartister.

Hele herligheden er akkompagneret af et fabelagtigt cirkusorkester med et bredt repertoire, der underbygger forestillingen med et swingende twist.

Cirkus Panik er et lille familiecirkus bestående af tre generationer. De har rejst Danmark tyndt i mere end 25 år for at begejstre og underholde et familiepublikum.

Cirkus Panik kan fremføre forestillingen stort set alle steder. De foretrækker en manege på 6 meter i diameter op helst højt til loftet. Forestillingen kan også fremføres i et af deres egne cirkustelte.

Varighed: 1 x 60 min.
Publikum: 0-700 personer alt efter udsyn og forhold.

Cirkusworkshop for hele familien med Cirkus Panik

Cirkus Paniks cirkusworkshop er et tilbud til hele familien. Her er der mulighed for at prøve kræfter af med de klassiske cirkusdiscipliner såsom jonglering, linedans, ethjulet cykel, diabolo, devil stick, hulahopring og akrobatik. Cirkus Panik tilbyder leg og udfordring til alle, der har lyst til at leje med og lade sig udfordre af cirkusartistens rekvisitter.

Varighed: 1 x 90 min.
Deltagerantal: op til 100 personer.

Panik i manegen og cirkusworkshop for hele familien med Cirkus Panik er en meget populær sammensætning til en familiedag eller lignende.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Cirkus Panik, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement, og vi vil vende tilbage med priser på Cirkus Panik.

For booking af Cirkus Panik ring til Børneunderholdning: Booking tlf: 7026 0100

  Book kunstneren

  cirkus panik 3 bifald

  Del på de sociale medier

  Klik på et billede for at downloade

  Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

  1

  Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

  2

  Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

  3

  Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

  4

  Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.