Cirkus Workshop - Line Vittrup

Cirkusartister

Del på de sociale medier

Cirkus Workshop med Line Vittrup

Så er der mulighed for at prøve kræfter med cirkuslivets magiske rekvisitter. Kom og leg med, men giv agt! For der vil være flyvende genstande og ømme lattermuskler.

Line Vittrup kan tilbyde stort set alt inden for de forskellige cirkusdiscipliner som jonglering, trapez, linedans, akrobatik, klovneri og trylleri.

Line Vittrup gør meget ud af, at det er op til den enkelte at få det ud af det, som hun eller han ønsker, og det er meget forskelligt for hvert enkelt barn. Nogle griber chancen for at lære en cirkusdisciplin, andre går mere efter stemningen. Der skal være plads til det hele.

Line tager ud en enkelt dag, nogle dage eller en uge – alt efter behov. Hertil kan også lejes cirkustelt til at danne rammen og give den rigtige cirkusstemning, evt. et live cirkusorkester.

Line Vittrup har rejst med cirkus i adskillige år og i mange forskellige lande, hvor hun har optrådt som akrobat, tempojonglør, medvirket i knivkastenummer, illusionsnummer, kaskadørnummer (komisk akrobatik) m.m. Og så har hun medvirket som dommer i Sådan cirkus, som blev vist på TV 2.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Cirkus Workshop – Line Vittrup, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Cirkus Workshop – Line Vittrup

For booking af Cirkus Workshop – Line Vittrup ring til Børneunderholdning: Booking tlf: 7026 0100

Book kunstneren

Del på de sociale medier

Klik på et billede for at downloade

Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.