Cirkus Big

Cirkusartister

Del på de sociale medier

Cirkus Big - Video

Cirkus Big

– verdens mindste cirkus

Cirkus Big er verdens mindste cirkus med verdens største navn med mottoet: verdensholdning i underklasse, nej, underholdning i verdensklasse.

Der er lagt op til grin, gys og gas, når klovnen Benjamin slår sine egne verdensrekorder på stribe.

Cirkus Big kan levere forestillinger med en artist/klovn eller ti artister/klovne – alt efter behov. Forestillingerne egner sig for hele familien (3-240-årige).

Cirkus Big leverer mange forskellige typer forestillinger. Cirkus Big kan stille med en enkelt mand til den lille fest eller ankomme med et ti mand stort gallaprogram til de større arrangementer. Cirkus Big spiller oftest deres familieforestilling med to-tre artister, hvor de har blandet en god pose på 45 minutter med klovne, jonglering, musik, akrobatik, artisteri, gøgl og stunt i tilbagelænet komisk stil og altid med glimt i øjet.

Har I specielle ønsker, taler vi om det og finder ud af noget. Det kan være I har et bestemt tema, der skal følges. Måske ønsker I et af Cirkus Bigs sæsonbetonede shows, eller det kan være I vil have et fødselsdagsbarn eller en direktør på scenen som klovn, akrobat eller stærk mand/kvinde eller noget helt andet.

Det store moppeshow med Cirkus Big

En musikalsk klovneforestilling der med teater og gøgl giver gode grin og et budskab at tænke over. En meget rost forestilling som samler HELE familien.

Et show med fuld fart over noderne. Et moderne miks af super musikalitet, nærvær, trylleri klovneri, gøgl og publikumstække i verdensklasse.

Et show som bevæger sig dybt i emnet mobning og efterlader publikum med et smil på læben samt noget at tænke over.

En fantastisk stemningsfyldt oplevelse som egner sig til indkøbscentre, selskaber, markeder, byfester, receptioner, messer og institutioner.

Workshop med Cirkus Big

De fleste har på et tidspunkt gået med en drøm om at blive cirkusstjerne, og drømme er til for at blive fulgt til dørs. Hvad enten I er en børnehave, ungdomsklub, eller arbejdsplads, er vi i stand til at opsætte og arrangere et cirkusværksted, hvor alle får muligheden for at se sig selv, deres venner og kollegaer i et helt andet og nyt lys.

Lær at trylle – klovne – synge – danse – optræde – lege – jonglere – lave artisteri samt meget mere. Aktiviteter der tilsammen vil styrke jeres kreative sider, lære jer at arbejde bedre sammen, give energi, løfte humøret og mindske antallet af sygedage. Et godt velvære som udspringer af glæde og bevægelse.

Ballonklovn Mr. Big

Klovnen fra Cirkus Big fremtryller alle mulige former for dyr og ting i forskellige farver. Her er det jeres fantasi, som sætter dagsordenen.

Ballonklovn Mr. Big har ingen begrænsninger: hund, kat, giraf, elefant, mus, krokodille, svane, regnorm, kanin, hest, rensdyr, hat, sværd, pistol, sable, gris, bamse, abe, løve, tiger, guitar, mobil, slange, eller hvad vi hitter ud af.

Klovnen Benjamin kan forme fra 2–100 ballondyr på under en halv time.

Referencer:

Bruuns Galleri
Storcenter Nord
Fields Copenhagen
Svendborg Center
Ishøj Bycenter
Tarup Centret
Sædding Centert
Orange Telia
Ecco
Jensens Bøfhus
H&M
Skanderborg Festival
Venø Festival Morsø Musik og Teater Festival
Hjerting Festen
Top Camp
Jordløse Bakkefestival
Vestas
Dong
Bilmarkedet
Cirkus Bygningen
Tivoli Friheden
International Klovnefestival
SID

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Cirkus Big, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement, og vi vil vende tilbage med priser på Cirkus Big.

For booking af Cirkus Big ring til Børneunderholdning: Booking tlf: 7026 0100

Book kunstneren

Del på de sociale medier

Cirkus Big - Video

Klik på et billede for at downloade

Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.