Cirkus Big

Cirkusartister

Del på de sociale medier

Cirkus Big - Video

Cirkus Big

Cirkus Big er verdens mindste cirkus, med verdens største navn, og med et motto som: Verdensholdning i Underklasse – Nej – Underholdning i Verdensklasse

Der er lagt op til Grin, Gys og Gas, når klovnen Benjamin slår sine egne verdensrekorder på stribe.

Cirkus Big kan levere forestillinger med 1 eller 2 artister/klovne, efter behov.Begge forestillinger egner sig for hele familien. ( 3 – 240 Årige )

Cirkus Big er: Trylleri – Musik – Jonglering – Dans – Gøgl
og Artisteri i tilbagelænet komisk stil.

Cirkus Big leverer mange forskellige typer forestillinger. Cirkus Big kan stille med en enkelt mand til den lille fest, eller ankomme med et 10 mand stort galla program, til de større arrangementer. Mest af alt spiller Cirkus Big deres familie forestilling med 2-3 artister, hvor de har blandet en god pose på 45 minutter med klovn – jonglering – musik – akrobatik – artisteri – gøgl – stunt – og altid glimt i øjet…… Har I specielle ønsker, snakker vi om det og finder ud af noget. Det kan være I har et bestemt tema der skal følges. Måske ønsker I et af Cirkus Big´s sæsonbetonede shows, eller det kan være I vil have et fødselsdags barn eller en direktør på scenen, som klovn, akrobat eller stærkmand eller hvad ved vi………………..

Det store Moppe-show
En musikalsk klovneforestilling der med teater og gøgl giver gode grin og et budskab at tænke over. En meget rost forestilling som samler HELE familien.

Et show med fuld far over noderne. Et moderne miks af super musikalitet, nærvær, trylleri klovneri, gøgl og publikumstække i verdensklasse.

Et show som bevæger sig dybt i emnet mobning og efterlader publikum med et smil på læben smat noget at tænke over.

En fantastisk stemmingsfyldt oplevelse som egner sig til indkøbscentre, selskaber, markeder, byfester, receptioner, messer og institutioner.

Workshop med Cirkus Big
De fleste har på et tidspunkt gået med en drøm om at blive Cirkus Stjerne, og drømme er til for at blive fulgt til dørs. Hvad enten I er en børnehave, Ungdomsklub, eller arbejdsplads er vi i stand til at opsætte og arrangere et cirkusværksted, hvor alle får muligheden for at se sig selv, deres venner samt kollegaer i et helt andet og nyt lys.

Lær at trylle – klovne – synge – danse – optræde – lege – jonglere – lave artisteri samt meget mere. Aktiviteter der tilsammen vil styrke jeres kreative sider, lære jer at arbejde bedre sammen, give energi, løfte humøret og mindske antallet af sygedage. Et godt velvære som udspringer af glæde og bevægelse.

 

Referencer:

Bruuns Galleri
Storcenter Nord
Fields Copenhagen
Svendborg Center
Ishøj Bycenter
Tarup Centret
Sædding Centert
Orange Telia
Ecco
Jensens Bøfhus
H&M
Skanderborg Festival
Venø Festival Morsø Musik og Teater Festival
Hjerting Festen
Top Camp
Jordløse Bakkefestival
Vestas
Dong
Bilmarkedet
Cirkus Bygningen
Tivoli Friheden
International Klovnefestival
SID

 

Ballonklovn Mr. Big

Klovnen fra Cirkus Big fremtryller alle former for dyr, i alle former for farver, her er det jeres fantasi, som sætter dagsordenen.

Ballonklovnen Mr. Big – kæmpe ballon klovn.

Ballonklovn Mr. Big har ingen begrænsninger – Kun muligheder; bare det ligner 🙂

Benjamin kan forme fra 2 – 100 ballondyr på under en halv time.

Hund, Kat, Giraf, Elefant, Mus, Krokodille, Svane, Regnorm, Kanin, Hest, Rensdyr, Hatte, Sværd, Pistoler, Sabler, Gris, Bamse, Abe, Løve, Tiger, Guitar, Mobil, Slange eller hvad vi hitter ud af.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Cirkus Big, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Cirkus Big

For booking af Cirkus Big ring til Børneunderholdning: Booking tlf: 7026 0100

Book kunstneren

Del på de sociale medier

Cirkus Big - Video

Klik på et billede for at downloade

Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.