Søg
cowbloyklovnen bing bang

Cowboyklovnen Bang-Bang

Cowboyklovnen Bang-Bang kendt fra BonBon-Land er parat til at rykke ud til jer med sit fantastiske westernshow.

Underholdning til børneinstitutioner, børnehaver m.m.
Her har cowboyklovnen Bang-Bang sammensat en forestilling, hvor der er meget dialog mellem klovnen og børnene. Tre-fire sangnumre, to sangnumre, hvor børnene deltager aktivt ved at klappe, stampe, svinge med lasso osv. – og selvfølgelig synger de med.

Trylleri og spænding og klovneriet er omdrejningspunktet i denne forestilling.

Forestillingen kræver ikke så meget plads og kan spilles i jeres egne lokaler, den kan også spilles ude på legepladsen til sommerfester og lignende. Det skal dog være tørvejr.

Forestillingen varer ca. 1 x 35-45 min.

Underholdning til byfester, indkøbscentre, festivaler, messer, markeder m.m.
Her er som regel højt til loftet og mange mennesker. Derfor er denne forestilling sat op i et højt gear, både hvad musik og selve optræden angår.

Her fyres pistolerne af, ja, selv kanonen får lov til at blive fyret af . Enkelte publikummer kommer på scenen og deltager aktivt i løjerne med knivkastning og pistolduel. Alt sammen smurt ind i cowboyklovnen Bang-Bangs klovnerier og ikke at forglemme den gode countrymusik i børnehøjde.

Børnefødselsdage:
Bang-Bang laver cowboysjov, tryller med ballonpistoler m.m. Og selvfølgelig synges der fødselsdagssang. I denne forestilling bliver balloner brugt på alle mulige måder. Og til sidste er der et ballondyr til alle børnene til at tage med hjem.

Forestillingen varer ca. 1 x 20 min. og 1 x 30 min. til at lave balloner i.

Antal deltagere: max. 20 børn.

Fra en glad arrangør: ”Vores arrangement med Bang-Bang var en stor succes. Han ankom i rigtig god tid, så der var tid til at få alt stillet op i fred og ro. Han gik rent ind hos børnene, og han havde dem i sin hule hånd. Så da vi kunne sende 400 børn og ca. 800 forældre og bedsteforældre ud på en 5 km. cowboymarch, havde alle haft en rigtig god opvarmning med Bang-Bang. Jeg er selv pædagog og har oplevet megen børneoptræden igennem årene, han er helt klart en af de bedste jeg har set.” – Hærvejsmarchen, juni 2009.

 

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet