Søg
den store tryllekunstner og hans kanin

Den store tryllekunstner og hans kanin

I mange år har tryllekunstneren og kaninen rejst rundt i hele verden, hvor de har samlet tryllenumre, som de har taget med i deres store rejsekuffert.

Den store tryllekunstner har dog et alvorligt problem, kaninen kommer altid for sent, når de skal optræde! Og når kaninen endelig kommer, har den travlt med alt muligt andet end at trylle! Alligevel har makkerparret vundet sølvmedalje i ”Trylleri for børn” ved Nordisk Magisk Festival.

Den store tryllekunstner og hans håbløse kanin

Den store tryllekunstner og hans håbløse kanin optræder med masser af spas; musik trylleri, fis og ballade. Med høj hat og store armbevægelser forsøger tryllekunstneren at gennemføre sin forestilling, mens kaninen har travlt med noget helt andet. Men det lykkes selvfølgelig alligevel de to venner at overraske og imponere både små og store.

Den store tryllekunstner og hans kanin har siden 1991 optrådt for børn og barnlige sjæle landet over. Makkerparret præsenterer alt det snyd og bedrag, som hører til ægte magi, og selv de voksne må erkende, at det hele ikke er så lige til.

”I skøn forvirring blandes trylleri med drilleri og den stakkels tryllekunstner må fortvivlet se til, mens hans håbløse kanin indtager scenen og erobrer både børn og voksnes hjerter! Hvis nogen blandt publikum får øje på paralleller mellem ’den trodsige kanin og den fortvivlede tryllekunstner’ og forholdet ’børn og forældre’ er det ganske på sin plads. En anderledes trylleforestilling med handling og aktivt samspil med publikum! Der bydes velkommen til et børne- eller familiepublikum.” Fra den store tryllekunstner og hans håbløse kanins pressetekst.

Varighed: 1 x 35 min. plus tid til kaninkram.

 

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet