Den Store Tryllekunstner & hans kanin

Tryllekunstnere

Del på de sociale medier

Varighed: 35 minutter + tid til kaninkram

Her er et makkerpar, der siden de vandt sølvmedalje i børnetrylleri ved Nordisk Mesterskab, har turneret i hele landet med alt det spas og de små mirakler, der hører til ægte magi. Med høj hat og store armbevægelser forsøger tryllekunstneren at gennemføre sin forestilling, mens kaninen har travlt med noget helt andet. Til stor fornøjelse for især de yngste blandt publikum. Alligevel lykkes det selvfølgelig de to venner, at overraske og imponere både store og små. Med musik, trylleri, fis og ballade. En anderledes og underholdende trylleforestilling, der begejstrer både børnene og deres voksne.

 

Pressetekst:

Den Store Tryllekunstner & hans håbløse kanin.

”I mange år har Den Store Tryllekunstner & hans kanin rejst verden rundt for at optræde. Med sig har de deres store rejsekuffert og i den har de samlet tryllenumre fra hele verden. Nu er det hele klar til endnu en forestilling. Men det starter ikke så godt… – for hvor er kaninen? Den kommer altid for sent! Og da den endelig kommer har den travlt med alt andet end at trylle…!

Nu kan publikum opleve en anderledes trylleforestilling med et makkerpar, der siden 1991 har optrådt for børn og barnlige sjæle landet over. Den Store Tryllekunstner & hans kanin præsenterer alt det snyd og bedrag som hører til ægte magi og selv de voksne må erkende, at det hele ikke er så lige til.

I skøn forvirring blandes trylleri med drilleri og den stakkels tryllekunstner må fortvivlet se til, mens hans håbløse kanin indtager scenen og erobrer både børn og voksnes hjerter! Hvis nogen blandt publikum får øje på paralleller mellem ”den trodsige kanin & den fortvivlede tryllekunstner” og forholdet ”børn og forældre” er det ganske på sin plads. En anderledes trylleforestilling med handling og aktivt samspil med publikum! Der bydes velkommen til et børne- eller familiepublikum.

Den Store Tryllekunstner & hans kanin har vundet sølvmedalje i ”Trylleri for børn” ved Nordisk Magisk Festival.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Den Store Tryllekunstner & hans kanin, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Den Store Tryllekunstner & hans kanin

For booking af Den Store Tryllekunstner & hans kanin ring til Børneunderholdning: Booking tlf: 7026 0100

Book kunstneren

Del på de sociale medier

Klik på et billede for at downloade

Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.