Det Store Juleshow

Juleunderholdning

juleunderholdning2

Del på de sociale medier

Det Store Juleshow - Video

Det Store Juleshow

En fræk og forvirret nisse kommer ind, alle finder hurtigt ud af, at det er en rigtig drillenisse, og snart er der sjov og spas i luften. Den gamle tryllekuffert åbnes, og løjerne starter med drilleri, trylleri og glædelige juleoverraskelser.

Drillenissen Julle synes selv, at han er supersej til at trylle, selv om alt går galt i starten. Børnene lærer hurtigt den tophemmelige juletrylleremse, og sammen bliver de ret gode.

Julle bliver overmodig og vil nu forsøge sig med at trylle selveste julemanden fra Grønland frem!

Men Julle får kun tryllet julemandens sokker frem. Han prøver igen og igen og står til sidst med alt julemandens tøj. Men hvad har julemanden så på? Skitøj og bjælder – det var da julens!

Julemanden kommer ind godt gnaven, og Julle får travlt med at redde trådene ud, Nissemor synger smukke sange, så julemanden bliver lattermild igen, og alle bydes op til dans og sang om det pyntede juletræ. Så er der julepolka!

Med sjove indslag, gags, trylleri, sang, dans og live musik gør det store juleshow jeres arrangement til et dejligt minde.

Julepakke 1
Trylleshow med drillenissen Julle.

Varighed: 1 x 45 min.

Julepakke 2
Trylleshow med drillenissen Julle, julelege, julepolka, sang og dans om træet. Eventuelt uddeling af slikposer/gaver.

Varighed: 1 x 75 min.

Julepakke 3

Det store juleshow med tre skuespillere samt live band med tre musikere.
Vi præsenterer drillenissen Tulle, tryllenisse Julle og selvfølgelig den lattermilde julemand.

Dette er et lille teaterstykke, hvor børnene inddrages aktiv. Et tempofyldt show med masser af glædelige juleoverraskelser, live musik, dans, julelege, trylleri, gags og skøre indslag.

Varighed: 1 x 90 min. eller efter aftale. Inkl. lydanlæg og lydmand.

Vi kan også arrangere snegaranti. Vi medbringer en snekanon, så sneen daler ned over gæsterne ved ankomsten. Også et sikkert hit!

Hvad du ønsker, skal du få!

Reference:
”Fra det øjeblik man kommer i kontakt med Tali Piontek, er man ikke et sekund i tvivl om, at det er kreativitet og sjov, der er i højsædet, men styr på detaljen mangler dog ikke af den grund. Når juletræsfesten starter, går det lille band i gang med at spille, og stille og roligt placerer ca. 300 forventningsfulde børn sig foran scenen, hvor de kun venter på een ting: Julle og Co. Fra det øjeblik Julle (Tali) træder ind på scenen, har hun både børn og voksne i sin hule hånd . Et fantastisk julesjov med tryl og magi og julemand og julenisser og julemusik og dans om juletræ – og så med suveræn lyd. Alt sammen orkestreret helt fantastisk af Tali. Igen i år: Tusind tak for en fantastisk juletræsfest!!!” – Ida Volmark, H. Lundbeck A/S.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Det Store Juleshow, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement, og vi vil vende tilbage med priser på Det Store Juleshow.

For booking af Det Store Juleshow ring til Børneunderholdning: Booking tlf: 7026 0100

  Book kunstneren

  juleunderholdning2

  Del på de sociale medier

  Det Store Juleshow - Video

  Klik på et billede for at downloade

  Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

  1

  Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

  2

  Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

  3

  Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

  4

  Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.