Søg
dino ranch bifald

# 1 på flere Nordiske Tv kanaler bl.a. DR ́s Ramasjang og Disney Chanel

En ny og stor produktion med de verdens kendte børne figurer kendt fra Tv-serien ”Dino Ranch” ser nu dagens lys i Danmark. For I samarbejde med det Canadiske Tv og Film selskab Boat Rocker Rights Inc. er det lykkedes det danske underholdnings og event firma, Nordic Event Company at indgå aftale om live event med licens og eneret på det verdens kendte børnebrand, Dino Ranch i hele Norden.

Det er intet mindre end en sensation, når de den elskede dinosaur ”Blitz” og Tv-seriens hovedperson ”Jon” nu skal rundt i hele Norden, og gøre deres entre og møde deres mange børne fans.

Dino Ranch er en eventyrs serie, der foregår i en verden, hvor mennesker og dinosaurer lever side om side og serien kan dagligt opleves på flere på flere Tv-kanaler, bl.a. på DR TV i Ramasjang, Disney Channel, Cartoon Network, og Netflix m.fl. hvor serien ligger i toppen af hitlisten, når det gælder pre-school børneprogrammer.

Live shows i 100% børnehøjde

  • Show
  • Sang & Musik
  • Konkurrencer
  • Meet ‘n Greet
  • Præmier
  • Fankort til alle børn
  • og meget, meget mere.

Tv-serien, Dino Ranch følger familien Cassidy, der bor på en gård og lever et alt andet end almindeligt liv, fyldt med dinosaurer og uforudsigelige udfordringer. Hvor mennesker og dinosaurer sammen lever i en fantasi verden, der kombinerer den romantiske atmosfære i det gamle vesten med vidunderne i Jurassic Park, hvor dinosaurer lever i stedet for klassiske husdyr. Hvor det at være en Dino Rancher betyder, at alle giver en hånd med i det lille dinosaur fællesskab og hvor det uventede ofte kan være lige om hjørnet og hvor de problemer, der skal løses, faktisk være store som en T-REX.

Når Dino Ranch gæster din by, bliver det i 100 % børnehøjde, med temaet Dinosaurer og et manuskriptet baseret på eventyr, sang og musik m.m. fra Tv-serierne. Og hvor børene kan møde og opleve Jon og Blitz i levende live, med hjælp fra en veloplagt børne konferencier, der med sikker hånd guider hele familien igennem et sjovt og aktiverende børne event.

Efter showet har børene mulighed for at komme helt tæt på både Jon og Blitz, da de gerne stiller op til meet & greet, hvor man både kan få en ”high-five” og tage billeder sammen med showet stjerne. Udover dette så uddeles der også fankort med både billede og skitsetegning på, som børene selv kan farvelægge når de kommer hjem.

Vil du opleve ”Dino Ranch” figurerne, så mød op til denne enestående begivenhed, og mød Jon og Blitz i levende live, det bliver garanteret en sjovt dag, som du sent vil glemme.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet