Søg
dyr i drift

Dyr-i-Drift

Tag med på en musikalsk udflugt i naturens rigdom

Kvartetten Dyr-i-Drift har eksisteret siden sommeren 2005, hvor de fire erfarne musikere og skolelærere har skrevet sange og spillet koncerter med deres egne og veldrejede naturfaglige sange for børn og barnlige sjæle.

Teksterne handler om dyr og naturen beklædt i en nutidig og velklingende pop/rock/jazz ramme. Dyr-i-Drift spiller seriøs melodisk børnemusik i øjenhøjde med barnet. Målgruppen er aldersgruppen ca. 0-12 år. I 2006 indgik orkesteret et samarbejde med det firestjernede og anerkendte naturmuseum Naturama, og de udgav i fællesskab ep’en ”Moskusoksen Mille”.

Tag med på en yderst behagelig, underholdende og alsidig musikalsk rundrejse, hvor du bl.a. vil kunne møde og lege med sjove, seje eller mærkelige dyr. Af koncepter har vi: dyrene på bondegården, dyrene i fortiden, dyrene i Grønland, dyrene i Afrika, dyrene i skoven eller f.eks. dyrene i din idé (vi sender dig en dyreliste, og du vælger frit 10 dyr, vi skal synge og lege med). Af bare nogle af de spændende dyrekarakterer, vi har skrevet sange om, kan nævnes: den småfisende moskusokse Mille, den lille, men farlige krokodille, den kærlige og særlige kat Elvis, den rejselystne elefant Albert, balladen om dræbersneglen, det coole dovendyr m.m.

Et Dyr-i-Drift show varer ca. 45 minutter, og kan bookes som duo, trio, men allerhelst som kvartet. Under showet aktiverer Dyr-i-Drift publikum gennem fortælling, sang, dans og forskellige lege. Dyr-i-Drift kan også engageres til workshops, hvor man kan folde, klippe, tegne og spille brætspil om deres forunderlige dyr.

Dyr-i-Drift er på:

Søren Lomholt, Keyboard
Jonas Hellerstedt, Guitar/sang
Morten Overgaard-Larsen, Bas/sang
Kristian Eriksen, Trommer/kor

Temakoncerter:

  • Skovens dyr
  • Bondegårdens dyr
  • Afrikas dyr
  • Grønlands dyr
  • Fortidens dyr
  • De mærkelige dyr
  • De seje dyr
  • Julekoncert (”Grønlands dyr”, ”Søren Banjomus”, ”Kender I den om Rudolf”)
  • Fastelavnskoncert (”Fastelavn er mit navn”, dyre-limbo, dyre-boogie-woogie, dyredanse-stopdans, udvalgte sange fra Dyr-i-Drifts sangskat)

Dyr-i-Drift kan spille på små steder og op til en lille sal med deres eget PA-anlæg. Det svarer ca. til 0-500 mennesker.

Målgruppe:
Børn op til ca. 12 år og deres forældre.
Institutioner: vuggestue, dagpleje, børnehave, indskolingen fra 0.-4. klasse.

Gimmicks:
Dyr-i-Drift har hjemmelavet rasler med til fri afbenyttelse.
Mini-koreografier: en dyredanse-stopleg, strudsedans, Elvis Presley ben, Willy Vildsvin rytmeskridt, Isbjørnen Ibs bossatog, dansearme med Grizzlybjørnen Jørn, nede med det hele rap-arme.
Quiz og spids ører i bondegårdsrappen.
Vokalt: fælles mundprut i ”Moskusoksen Mille”, et skrig i ”Rotten Ruth”, elefantsnabelsvaj og nyn i ”Elefanten Albert”, få spækhuggeren væk tilråb, uh uh i ”Hornuglen Hannibal”, et la la-ende myreoptog, brøl med Løven Lars, hyl med polarulven.
Bliv guitarskudt af de skøre jægere i Hjorten Jon.
Til enkelte sange tegner orkestret dyret, der skal synges om på scenen.

Workshop:
Spil rotten Ruth spillet, lær at tegne vores dyr, fold og farv en dræbersnegl i origami, lav en 3D sabelkat, mammut, elefant, spækhugger, moskusokse m.m. Lær en dyredans, leg fangelegene ”isbjørnen beskytter sin unge”, ”kryds krokodillens farlige flod”, ”hvem er bange for hyænens flok?” og ”kryds spækhuggerens hav”.

Som skolelærere og idéudviklere kan og vil Dyr-i-Drift gerne assistere med at sammenstykke det ideelle arrangement.

 

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet