Søg
en elefant en maage og en hare

En elefant, en måge og en hare

En elefant, en måge og en hare begejstrer børn og voksne med deres skønne iørefaldende sange og musik.

Det er sang og musik med indhold og mening, humor og alvor, og ikke mindst fem musikere, der leverer ægte musik, nærvær og en meget intensiv kontakt med sit publikum. De får hjælp af næsten levende dukker, som i den grad fanger opmærksomheden hos alle.

Orkesteret spiller til alle typer af arrangementer såvel for mindre grupper i institutioner, skoler og specialskoler og ved større arrangementer som f.eks. festivaler og kulturdage.

Uddybende kommentarer:
En elefant, en måge og en hare arbejder ud fra en idé om, at børn har brug for musik og sange, der giver dem lyst til at synge med, danse og bevæge sig samt giver plads til refleksion og eftertanke.

De fem musikere er meget dygtige til at skabe en helt speciel kontakt med publikum, som om de kendte hver enkelt. Ethvert barn, der har oplevet orkestret, har fået en oplevelse med hjem, som vil blive husket langt ud i fremtiden.

Med cd’en ”En elefant, en måge og en hare – og sange for andre egern” med tilhørende billedsangbog har orkestret skabt en unik mulighed for oplevelse, fornyelse, samvær og glæde. En koncert man også kan tage med hjem.

De fem musikere er:
Birgitte Alslund, klaver og sang
Kristoffer Tophøj, trommer
Anders Hellborn, bas
Torben Buus-Larsen, saxofon
Rikke Sømod, sang og dans

Alle sange er skrevet af Birgitte Alslund, som har en solid pædagogisk og musisk baggrund.

Reference:

”Orkesteret ’En elefant, en måge og en hare’ blev en forrygende musikoplevelse for Køgensernes børn og voksne i Teaterbygningen i Køge. Det var fantastiske sange, som børnene og de voksne kunne synge med på. Børnene og de voksne fulgte levende med i sangens fortælling og hoppede og dansede livligt rundt på gulvet. Det blev bare en dejlig oplevelse og en forrygende succes for de mange børn og voksne der kom og oplevede det dygtige orkester. Ønsker at mange må få den oplevelse.” – Marie Torp, DRAGEN i Køge.

 

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet