Søg
eventyrfortaelleren madam groen

Eventyrfortælleren Madam Grøn

– hjertepuls, grokraft og Vildenskov

Eventyr rummer en fælles menneskelige erfaring med et billedsprog som forstås på tværs af sociale og kulturelle skel. Og således skaber eventyret grundlag for relationer, sammenhænge, fælles forståelse – og et lille strejf af magi!

Hvorfor skal vi lytte til eventyrlige, oldnordiske historier?

I hverdagens stress og jag kan man godt have brug for at høre græsset gro og synke lidt ned. Og mon ikke mange af os bare en gang imellem ønsker at sætte staven i jorden og udtale de magiske ord: ”Lad der blive RO!” – og alle stopper op og lytter. Virkelig lytter.

Tidssvarende oplevelser i eventyrlig indpakning

Med dybe rødder i den nordiske muld trommer Skovkvinden Madam Grøn os sammen til eventyr under træernes krone eller i kredsen ved bålet. Fra bøgen bliver grøn til det sene løvfald, planter Skovens Frue oplevelser mellem ørerne, der spreder sig til øjnene og den åbne mund. Hun fortæller om det, vi ikke kan se med det blotte øje; om de, som bevæger sig sagte i skovens skygge, danser i tåge og mosekonens bryg – fra den allerstørste trold til den mindste lille gyldne fugl. Og ser du, derfra stammer hendes historier .

Fortællerens rødder og referencer

Abelone Bregninge har baggrund som skuespiller og historiefortæller. Mange virksomheder og organisationer har haft glæde af et utraditionelt samarbejde med fokus på formidling af meningsfulde budskaber og værdier internt i virksomheden såvel som i ekstern markedsføring, eksempelvis for detailhandelen og på messer.

Praktisk omkring tid til nærvær og eventyr

Til festlige lejligheder fortæller, forundrer og fornøjer Madam Grøn småfolk, godtfolk og barnlige sjæle 45-60 minutter eller efter aftale. Besøgstiden ved større arrangementer varer 1–3 timer. Prisen er afhængig arrangementets karakter, deltagerantal og kørsel. Madam Grøn kan ligeledes indgå som en del af en større tilrettelagt event, marked og messe med grøn profil.

Andre variationer af eventyrfortælleren:

Eventyrfortælleren – også for meget moderne voksne!

Nordiske eventyr og events til alle årstider! Afhængig af årstiden slår eventyrfortælleren Abelone sine folder som ”Skovkvinden Madam Grøn”, ”Abelone Nissekone”, ”Vintervølven Hilda Hekkenfelt” eller ”Konen med guldæggene” med eventyrlige karaktertegninger, rim og rap, kant og munter charme så selv meget moderne voksne lytter med. – Krydret med et lille strejf af magi!

Anbefalinger:

”Abelones indsigt i eventyrets univers og hendes legende tilgang til opgaven gør, at vi som interesseorganisation får vores budskab formidlet til både voksne og børn med overraskende glæde og leg i stedet for teknisk snak og løftede pegefingre. Abelone formår ligeledes at skabe ro, fordybelse og opmærksomhed i en stor gruppe – udendørs om vinteren – i næsten 1 time. Det er stort!” – Eva Skytte, naturvejleder, Dansk Skovforening.

”Utrolig positiv oplevelse … Abelone underholdt de yngste, fortalte og legede, så de havde svært ved at løsrive sig. Abelone er desuden ordholden, fleksibel, struktureret, meget kreativ og sidst, men ikke mindst fantastisk til at skabe kontakt til børn.” – Kim Funder, Direktør, Johannes Fog A/S.

 

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet