Gurli Gris

Show med Gurli og Gustav Gris

gurli-gris-bifald

Del på de sociale medier

Gurli Gris & Gustav Gris

En ny og stor produktion med den verdens kendte grisefamilie fra Gurli Gris ser nu dagens lys i Danmark.

Det er intet mindre end en sensation, når de to elskede figurer Gurli Gris og Gustav Gris nu skal rundt i hele landet for at gøre deres entré på de danske scener.
Gurli Gris er et utroligt populært tv-program for mindre børn, som kan ses på flere tv-kanaler i Danmark, bl.a. DR Ramasjang, Disney Channel, Cartoon Network og Nickelodeon samt andre kanaler, når det gælder førskole børneprogrammer.

Når Gurli Gris og Gustav Gris optræder, er det 100 procent i børnehøjde, med en sej og flot produktion med et stort bagtæppe, intro speak og musik, som børnene kender fra tv. Og ca. en halv time inden showet starter, går nedtællingen i gang.

Der er lagt op til et forrygende børneshow med en børnekonferencier, som med sikker hånd styrer publikum igennem hele arrangementet med både sang, musik og sjove konkurrencer, hvor der bl.a. kan vindes originale Gurli Gris og Gustav Gris bamser.

Efter showet får børnene mulighed for at komme helt tæt på deres idoler og hilse på både Gurli Gris og Gustav Gris, og man kan tage billeder sammen med dem begge. Ud over dette uddeles der til alle børn fankort med både Gurli Gris og Gustav Gris på.

Så mød op til denne enestående begivenhed og mød Gurli Gris og Gustav Gris, det bliver garanteret en sjovt og anderledes dag, som børnene sent vil glemme.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Gurli Gris, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement, og vi vil vende tilbage med priser på Gurli Gris.

For booking af Gurli Gris ring til Børneunderholdning: Booking tlf: 7026 0100

Book kunstneren

gurli-gris-bifald

Del på de sociale medier

Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.