Gurli Gris

Show med Gurli og Gustav Gris

gurli gris bifald

Del på de sociale medier

Oplev & mød Gurli Gris fra Tv

En ny og stor produktion med den verdens kendte Grise familie ”Gurli Gris” ser nu dagens lys i Danmark. Og det er intet mindre end en sensation, når Nordic Event Company nu sender den verdenskendte og elskede figurer, Gurli Gris rundt i hele Norden for at gøre sin entre på div. scener.

Gurli Gris er et utroligt populært børne tv-program som kan ses på alle børne Tv- kanaler i Norden, og bl.a. DR Tv’s ”Ramasjang”, Disney Channel, Cartoon Network, Nickelodeon og Barn kanalen sender alle Gurli Gris, flere gange om dagen. Og passer sendetiderne ikke, så kan de populære gris streames døgnet rundt på Netflix og HBO mfl. Og på alle medier, ligger serien med Gurli Gris i toppen af hitlisten, når det gælder pre-school børneprogrammer. Totalt vises Gurli Gris på Tv i 180 lande verden over, og har millioner af fans.

Når Gurli Gris går på scenen, så sker det altid i 100 % børnehøjde, med en flot produktion, stort bagtæpper og intro speak og musik som børene kender, og nøjagtig en halv time inden show start, går nedtællingen i gang. Og når fanfaren lyder starter eventet, med en veloplagt børne konferencier, som med sikker hånd hjælper Gurli Gris og styrer publikum sikkert igennem hele eventet, med både børne sange, musik og sjov indslag.

Efter showet kan børene komme helt tæt på deres idol og hilse på Gurli Gris, og har man lyst, kan man også få en krammer af den elskede gris. Og tager mor og far kameraet med, så kan man også tage billeder sammen med Gurli Gris, samt helt gratis få en lille Gurli Gris overraskelse med hjem.

Så vil du opleve og møde Gurli Gris i levende live, så mød op til denne enestående begivenhed, det bliver garanteret en sjovt og anderledes dag som du sent vil glemme.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Gurli Gris, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement, og vi vil vende tilbage med priser på Gurli Gris.

For booking af Gurli Gris ring til Børneunderholdning: Booking tlf: 7026 0100

  Book kunstneren

  gurli gris bifald

  Del på de sociale medier

  Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

  1

  Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

  2

  Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

  3

  Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

  4

  Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.