Søg
gurli gris bifald

Oplev & mød Gurli Gris fra Tv

En ny og stor produktion med den verdens kendte Grise familie ”Gurli Gris” ser nu dagens lys i Danmark. Og det er intet mindre end en sensation, når Nordic Event Company nu sender den verdenskendte og elskede figurer, Gurli Gris rundt i hele Norden for at gøre sin entre på div. scener.

Gurli Gris er et utroligt populært børne tv-program som kan ses på alle børne Tv- kanaler i Norden, og bl.a. DR Tv’s ”Ramasjang”, Disney Channel, Cartoon Network, Nickelodeon og Barn kanalen sender alle Gurli Gris, flere gange om dagen. Og passer sendetiderne ikke, så kan de populære gris streames døgnet rundt på Netflix og HBO mfl. Og på alle medier, ligger serien med Gurli Gris i toppen af hitlisten, når det gælder pre-school børneprogrammer. Totalt vises Gurli Gris på Tv i 180 lande verden over, og har millioner af fans.

Når Gurli Gris går på scenen, så sker det altid i 100 % børnehøjde, med en flot produktion, stort bagtæpper og intro speak og musik som børene kender, og nøjagtig en halv time inden show start, går nedtællingen i gang. Og når fanfaren lyder starter eventet, med en veloplagt børne konferencier, som med sikker hånd hjælper Gurli Gris og styrer publikum sikkert igennem hele eventet, med både børne sange, musik og sjov indslag.

Efter showet kan børene komme helt tæt på deres idol og hilse på Gurli Gris, og har man lyst, kan man også få en krammer af den elskede gris. Og tager mor og far kameraet med, så kan man også tage billeder sammen med Gurli Gris, samt helt gratis få en lille Gurli Gris overraskelse med hjem.

Så vil du opleve og møde Gurli Gris i levende live, så mød op til denne enestående begivenhed, det bliver garanteret en sjovt og anderledes dag som du sent vil glemme.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet