Havfruen Karin

Cirkusartist - Børneshows

havfruenkarin

Del på de sociale medier

Havfruen Karin

Havfruen Karin har hale og svømmer som en ægte havfrue.

Mangler du en havfrue til dit poolparty? Så er Havfruen Karin klar til at gøre jeres fest helt uforglemmelig. Synkronsvømning kan godt lægge sig ned, når der skrues op for musikken, og Havfruen svømmer smukt i vandet. Man er selvfølgelig også velkommen til at springe i, og se hvem der kan dykke længst under vand mv.

Har du brug for underholdning til børnefødselsdagen, og har I en pool, eller holder I fødselsdag i svømmehallen eller ved stranden? Karin kan lære børnene at svømme havfruesvømning. Hun kan fortælle eventyr for de mindste, og også sminke børnene som havfruer. Hun er også klar med havfruelege i vandet, hvor alle, der kan svømme, kan være med, og ellers så kan de mindste være ledsaget af voksne.

Står dit firma og trænger til en anderledes oplevelse? Ligger firmaet ved vandet, eller har I et stort springvand – hvorfor så ikke fejre jer selv med besøg af en havfrue? Her kan tages billeder med havfruen, og hun underholder også gerne med en dertil designet tale.

Holder I fest ved stranden og mangler I underholdning i pausen? Havfruen Karin kommer pludselig svømmende forbi, overrækker brudeparret en gave, en tale, en båd eller andet. Måske I har brug for en havfrue, der kan underholde børnene med historier i pausen, kun fantasien sætter grænser.

Har I brug for en havfrue til jeres reklame, film eller billede? Mangler I en model, der kan holde vejret under vand og som ikke er bange for hajer? Har I brug for at formidle et budskab om naturen, vandet eller havet på en anderledes måde?

Så er Havfruen Karin den helt rigtige. Karin er uddannet skuespiller, hun har 8 års erfaring med børneteater, har medvirket i musikvideoer, spillet på teater og er igennem sin uddannelse og kombinationen af at være fridykker, den ultimative havfrue. Karins havfruehale er meget realistisk, den er speciallavet i Tyskland af silikone, og børnenes mest stillede spørgsmål er: “Er den ægte?” – også når Karin har den af og viser den frem, mens hun går på sine egne to ben.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Havfruen Karin, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement, og vi vil vende tilbage med priser på Havfruen Karin.

For booking af Havfruen Karin ring til Børneunderholdning: Booking tlf: 7026 0100

  Book kunstneren

  havfruenkarin

  Del på de sociale medier

  Klik på et billede for at downloade

  Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

  1

  Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

  2

  Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

  3

  Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

  4

  Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.