Søg
HipSomHap 1 bifald e1558121677466

HipSomHap

HipSomHaps mission er krystal klar: at gøre børnemusik cool! – Og de er godt på vej. Gruppen stormer frem på YouTube og spillede over 100 koncerter i 2018. De har optrådt i Go’ morgen Danmark, lavet musik til DR Ramasjang og været på forsiden af ekstrabladet.dk.

Børneværelserne bliver væltet af hiphopgruppen HipSomHap, der på kort tid har etableret sig som et af de sejeste navne i dansk børnemusik – og de trætte af kedelig børnemusik.

HipSomHap laver kvalitetshiphop til børn og gav rundbordspædagogikken én over nakken med debutalbummet ”Hop Lidt Mer”. Musikken er spækket med seje rim og syge beats, der tager børnene seriøst og taler lige ind i deres verden. Ikke mindst på nummeret ”Min Far”, som har over 1,5 millioner view på YouTube.

Kort fortalt

HipSomHap garanterer en fest, når de giver den maks gas scenen og spiller alle deres hits. Anna Spejlæg og Johnny Ligeglad leverer det svedigste show spækket med seje rim, syge beats og masser af hiphop-attitude i børnehøjde. Musikken henvender sig især til børn fra 6-12 år, men de yngste kan også være med. Så kom og syng med på ”Av!”, ”Hop Lidt Mer” og YouTube-hittet ”Min Far” – og fyr den af sammen med Danmarks bedste hiphopgruppe for børn!

Ikke som andet børnemusik

HipSomHap består af Anna Bukh Jakobsen og Andreas Seebach – eller Anna Spejlæg og Johnny Ligeglad, som de hedder, når de går på scenen. De to rappere har en fælles mission om at give de helt unge musiklyttere en oplevelse af at blive taget seriøst. Derfor opstod idéen om at danne Danmarks første rapgruppe for børn.

”Meget børnemusik er velproduceret, men også lidt kedeligt. Vi vil gerne lave noget, der tager børnene seriøst og har lidt mere kant. Det skal – for at sige det ligeud –være pissehamrende sjovt, og børnene skal føle, at de er med i det,” forklarer Andreas Seebach.

”Vi vil gerne give børnene den fulde oplevelse af at være til koncert, så når vi går på scenen er det med band, røg, lysshow og fuld knald på volumen. Børnene skal stå op og være en del af en kæmpe fest. Det bliver stort og vildt og mega, mega fedt – også for de voksne!” fortæller Anna Bukh Jakobsen.

Derfor får den også hele armen, når HipSomHap optræder live.

 

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet