Hvem har stjålet Nissekraften?

Juleunderholdning

Del på de sociale medier

Varighed: 55 minutter (forestilling 35 minutter + 20 minutter med sang & dans)

Vi er stolte af at kunne præsentere én af Danmarks mest populære juleforestillinger, hvor I ikke bare kan opleve et unikt og medrivende stykke børneteater af højeste kvalitet, men også den efterfølgende dans og ønskesekvens med nisserne. Når nissen med det mærkelige navn, som alle de andre nisser griner af, kommer på besøg er det med alt det, der hører til et rigtigt juleeventyr. Historien er et ægte julemysterie med magi, gys, grin, forventninger, skuffelse, juleglæde, pebernødder, kærlighed og meget mere. Forestillingen favner og underholder på sin helt egen måde både børn og voksne, hvilket gør den særlig egnet til f.eks. juletræsfester, hvor både børn og voksne deltager.

 

Pressetekst:

Hvem har stjålet Nissekraften?

Nissen med det mærkelige navn, som de andre nisser griner af, mister det allervigtigste og pludselig er julens trylleri borte. Hvem har dog gjort sig til tyv af noget så betydningsfuldt? Og hvorfor? Svarene på de spørgsmål skal ikke gives her. Dem giver forestillingen i en vidunderlig fortælling om jul, venskab og kærlighed. Pakket ind i poetisk julegavepapir med små overraskelser, (næsten) ægte magi og en lille smule uhygge i børnehøjde. Det århusianske børneteater HonningBanden der præsenterer en følsom, spændende, sjov og varm juleforestilling for publikum i alderen 3-9 år og deres voksne. Med plads til publikums indfald før, under og efter forestillingen. Regn trygt med, at julens magi breder sig til både børn og voksne blandt publikum. Mon ikke det endnu engang lykkes at redde juleglæden?

Manuskriptet er skrevet af den århusianske børneteatermager Poul Lokjær.

I hovedrollerne ses Asger Rasmussen og Maja Muhlack.

***

Kort version:

Nissen med det mærkelige navn, som de andre nisser griner af, mister det allervigtigste og pludselig er julens trylleri borte. Hvem har dog gjort sig til tyv af noget så betydningsfuldt og hvorfor? En forestilling om jul, venskab og kærlighed. Pakket ind i poetisk julegavepapir med små overraskelser, (næsten) ægte magi og en lille smule uhygge i børnehøjde.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Hvem har stjålet Nissekraften?, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Hvem har stjålet Nissekraften?

For booking af Hvem har stjålet Nissekraften? ring til Børneunderholdning: Booking tlf: 7026 0100

Book kunstneren

Del på de sociale medier

Klik på et billede for at downloade

Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.