Søg
jan hilmar band cover bifald

Jan Hilmar & Band

Jan Hilmar byder på en musikoplevelse i særklasse, der appellerer til både børn og voksne. Med en imponerende samling af dygtige musikere, akustiske instrumenter og hjertevarm empati skaber de musik, der tidligere har været et hit på Ramasjang Radio og nu er en vigtig del af Danmarks største undervisningsportal, CLIO.

Deres musik er en sjælden perle for børn i alderen 6 til 12 år, deres søskende, forældre og bedsteforældre. Gruppen har sat sig for at skabe en atmosfære, der bringer smil og glæde til alle, der lytter.

Hos Jan Hilmar handler det ikke kun om musik, men også om dialog, humor og varme. De udfordrer deres publikum med naturlige samtaler og morsomme elementer, der får alle til at synge med på de fængende melodier med de skæve og underfundige tekster. Derudover kan deres rytmer få folk til at klappe i takt med musikken, og for de ægte musikelskere er der endda mulighed for at opleve en vaskeægte guitarsolo.

Vi er stolte af at levere kvalitetsmusik, der ikke kun underholder, men også beriger og skaber uforglemmelige øjeblikke for familier i hele Danmark.

  • originale voksenvenlige børnesange!
  • dialog og underfundig humor!
  • varmt og akustisk!
  • fællessang og guitarsolo!
  • nogle af landets bedste musikere!

 

Jan Hilmar, sang og guitar
Ole Skipper, kontrabas
Rune Harder Olesen, perkussion (Gnags, Dodo and the Dodos, mf.)
Christian Douglas, bas (Thomas Helmig, The Antonelli Orchestra m.f)

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet