Jan Hilmar

Børnemusik

header beskåret e1506851794277

Del på de sociale medier

Jan Hilmar - Video

Jan Hilmar

– musik fra cd’en ”Fra Hulter Til Bulter”

Børnene kan roligt tage deres forældre med til koncert med Jan Hilmar, problemet opstår først, når de skal have dem med hjem igen.

Det musikalske overskud gør en koncert med Jan Hilmar til en levende, sjov og rar oplevelse. Og det er underordnet, om der er 50 eller 500 publikummer.
Med fortællinger og referencer til figurerne i hans tekstunivers samt de hitorienterede melodier får Jan Hilmar altid en god og varm kontakt til sit publikum, der undervejs også kommer op og stå og får rørt både latter- og dansemuskler.

”Fra Hulter Til Hulter” er hovedsageligt indspillet med glødende akustiske instrumenter og af så gode musikere som: harmonikaspilleren Øyvind Ougaard (Alberte, Monrad og Rislund m.fl.), bassisten Ole Skipper Moesgaard (The End, Blast, Søren Pilmarks show m.fl.), guitaristen Jacob Rønne (bl.a. komponist til filmen Anja og Viktor – Brændende Kærlighed), tangentspilleren Lars Nielsen (Stig Rossen, Cindy Laursen, Bobo Moreno m.fl.) og percussionisten Jesper Falch (Hush, Phønix m.fl.).

Jan Hilmar synger og spiller guitar og har skrevet al tekst og musik.

Et udpluk af mails fra koncertarrangører:

”Endnu en gang tak for en forrygende koncert. Jeg synes sgu I er fantastisk gode.
Mine kolleger lagde bl.a. mærke til, at I er kanon gode til at skabe kontakt til ungerne – I ser dem og har øjenkontakt – stort plus ud over det musikalske. Sjovt! Da jeg var på vej ud til cyklen i tirsdags- kom Nicklas fra 2. hen til mig. ’Gisse, det var godt de ikke kom dengang, de sku ha været her først !!!!!’ ’??????????????????? Øøøøøøøøh- hvorfor dog det Nicklas?’ ’Jo- for så havde vi ikke haft den gode oplevelse i dag!’” – Gisela Nielsen, lærer på Vindingeskole i Nyborg.

”Hej Jan. Tusind tak for en forrygende underholdende eftermiddag på Asgaard, i Fredags.
Jeg har kun hørt gode ting og har anmeldt dig i vores blad, og opfordret alle til at bruge ’Fra Hulter Til Bulter’, som årets julegaveidé. Det var en stor fornøjelse.” – Lars Jensen, pædagog på SFO Himmelev, afd. Asgaard.

”Hej Jan & band. Jeg har fået masser af ros for et dejligt arrangement, og det havde
det altså ikke været, hvis ikke I havde afleveret et så fedt og solidt håndværk – I var super fede. Tak fordi I kom! Venlig hilsen & med stor musikalsk respekt.” – Thomas Andersen, lærer på Randersgade Skole, Kbh. Ø.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jan Hilmar, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement, og vi vil vende tilbage med priser på Jan Hilmar.

For booking af Jan Hilmar ring til Børneunderholdning: Booking tlf: 7026 0100

  Book kunstneren

  header beskåret e1506851794277

  Del på de sociale medier

  Jan Hilmar - Video

  Klik på et billede for at downloade

  Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

  1

  Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

  2

  Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

  3

  Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

  4

  Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.