Søg
D8I6299 2 17 03 2

Jeppe & Marie

Jeppe og Marie er bl.a. kendt fra løjerne på TV 2’s program Morgenbavian, og de har sendt mange timers herligt børnefjernsyn hver lørdag og søndag morgen.

Med udgangspunkt i programmets sjove karakterer og sketcher leverer Jeppe og Marie et underholdende show, der også inviterer modige børn og voksne blandt publikum til at vinde skøre præmier på scenen. I løbet af showet kan man blandt andet møde Prut og Pølle samt de to stenalderfolk Oyla og Ibberlop. Intet show uden musik og selvfølgelig skal der skråles med på de kendte sange fra Morgenbavian.

Gå ikke glip af Danmarks populære børneværter.

Jeppe og Maries store festshow!

Glæd dig til de to kendte børneværter Jeppe og Marie holder et brag af en fest i deres underholdende show. Det bliver fyldt med sjov, dans og musik.  Der er naturligvis også altid en spændende overraskelse som Jeppe og Marie glæder sig til at vise frem. Så kom og vær med og få humøret helt i top når Jeppe og Marie sætter gang i løjerne.

Jeppe og Maries store juleshow!

Glæd dig til de to kendte børneværter Jeppe og Marie holder et brag af en julefest i deres underholdende show. Det bliver fyldt med julesjov, dans og musik.  Der er naturligvis også altid en spændende overraskelse som Jeppe og Marie glæder sig til at vise frem. Så kom og vær med og få julestemningen helt i top når Jeppe og Marie sætter gang i juleløjerne.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet