Jeppe & Marie

Børneshows

morgen

Del på de sociale medier

Jeppe & Marie

Jeppe og Marie er bl.a. kendt fra løjerne på TV 2’s program Morgenbavian, og de har sendt mange timers herligt børnefjernsyn hver lørdag og søndag morgen.

Med udgangspunkt i programmets sjove karakterer og sketcher leverer Jeppe og Marie et underholdende show, der også inviterer modige børn og voksne blandt publikum til at vinde skøre præmier på scenen. I løbet af showet kan man blandt andet møde Prut og Pølle samt de to stenalderfolk Oyla og Ibberlop. Intet show uden musik og selvfølgelig skal der skråles med på de kendte sange fra Morgenbavian.

Gå ikke glip af Danmarks populære børneværter.

Jeppe og Maries store festshow!

Glæd dig til de to kendte børneværter Jeppe og Marie holder et brag af en fest i deres underholdende show. Det bliver fyldt med sjov, dans og musik.  Der er naturligvis også altid en spændende overraskelse som Jeppe og Marie glæder sig til at vise frem. Så kom og vær med og få humøret helt i top når Jeppe og Marie sætter gang i løjerne.

Jeppe og Maries store juleshow!

Glæd dig til de to kendte børneværter Jeppe og Marie holder et brag af en julefest i deres underholdende show. Det bliver fyldt med julesjov, dans og musik.  Der er naturligvis også altid en spændende overraskelse som Jeppe og Marie glæder sig til at vise frem. Så kom og vær med og få julestemningen helt i top når Jeppe og Marie sætter gang i juleløjerne.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jeppe & Marie, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement, og vi vil vende tilbage med priser på Jeppe & Marie.

For booking af Jeppe & Marie ring til Børneunderholdning: Booking tlf: 7026 0100

  Book kunstneren

  morgen

  Del på de sociale medier

  Klik på et billede for at downloade

  Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

  1

  Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

  2

  Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

  3

  Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

  4

  Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.