Søg
Jesper Grønkjær

Jesper Grønkjær

– Danmarks internationale tryllekunstner

I 25 år har Jesper Grønkjær rejst verden rundt og fascineret folk med sin magi. Han leverer en trylleforestilling for børn og familier i højt tempo. Showet varer 30-40 hæsblæsende minutter, der bliver kombineret trylleri, klovneri, bugtaleri, ballondyr samt en vaskeægte levende hvid tryllekanin. I showet er publikum en aktiv del af løjerne, når Jesper vender op og ned på, hvad der normalt kan lade sig gøre.

Jesper udfører tricks indhentet fra store dele af verden, skøre opfindelser, sjove påfund, fantasifulde historier, farvestrålende ballondyr m.m.

Oplev et prisbelønnet show med trylleri, klovneri, bugtaleri og den levende tryllekanin Folmer. Det hele er lagt an på det humoristiske, hvor børnene skraldgriner, så selv de voksne må overgive sig. Der er noget for alle aldersgrupper på én gang – og alle deltager aktivt i løjerne.

Med 250 shows om året er Jesper en af Danmarks mest benyttede familieunderholdere. Der er efterhånden ikke det bibliotek, den skole eller den sommerfest, han ikke har optrådt hos. Så med mange tusinde shows i kufferten er han garanti for en entertainer, der kan ramme sit publikum.

Ud over at optræde i Danmark drager Jesper jævnligt på ekspedition til klodens fjerneste afkroge for at vise, at smilet er det sprog, vi alle taler. Han har optrådt alle steder: fra de største scener i Las Vegas til de mindste sivhytter i junglen. Hans publikum har været alt fra indianere på Amazonfloden, beduiner i Sahara-ørkenen, kannibaler på Ny Guinea, massemordere i Mellemamerika, munke i Tibet og soldater i Nordkorea.

Rejserne bruger Jesper efterfølgende i foredrag, bøger og tv-dokumentar.

Men nu er han igen i Danmark og klar til at give sit danske publikum en vanvittig oplevelse. Det er sjovt, det er fortryllende, det er overraskende. Og så er det hele vejen igennem professionelt. Det er ren magi.

 

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet