cover 1

John Oehlenschläger

John Oehlenschläger har mere end 25 års erfaring i showbiz og arbejder på fuldtid som Tryllekunstneren Mr. Magic, Klovnen Boogie, Klovnen Alfredo, Piraten Long John og Julemanden. John Oehlenschläger kan gå på scenen i de forskellige figurer og lave forskellige trylleshow.

Klovnen Alfredo

Klovnen Alfredo har rejst rundt med underholdning i 25 år og optrådt i et utal af byer i Danmark og i Grønland. Han er altid et sikker hit til børne- og familieunderholdning. Når han går på scenen og tryller, bruger han meget gerne nogle af tilskuerne som hjælpere. Han tryller med blomster, tørklæder, ild, kæmpe kort, fyldte champagneflasker, som forsvinder, og kaninen Pelle. Alfredo har en ”slikmaskine” med, hvor han kan trylle slikkepinde frem til børnene.

Alfredo er oplagt til messer, by-, havne-, sports- og sommerfester, biblioteker, børnehaver, gågader, storcentre og festivaler.

Alfredo kan også bookes til walk-around med balloner.
Alfredo kan også bookes med først trylleshow og derefter med ballonsjov.

Piraten Long John

Piraten Long John gik i land for 25 år siden efter at have sejlet havene tynde. Nu optræder han med det store pirat trylleshow, hvor han tryller med en ”ægte” guld terning, der forsvinder i hænderne på ham. Han tryller med reb, ild, flag, tørklæder og piratkaninen Pelle.

Piraten long John kan også bookes til walk-around med balloner og lave drabelige sørøversabler, pistoler, havkatte, vandhunde, ja, næsten alt af balloner.

Piraten kan også bookes med først trylleshow og derefter walk-around med balloner.

Mr. Magic

Mr. Magic er en professionel tryllekunstner med mere en 25 år i showbiz, som har optrådt til et utal af fester i hele landet. Mr. Magic laver et flot farverigt trylleshow, hvor der trylles med flotte blomster, tørklæder, reb, ild og afbrænding af hundredkronesedler. Han får masser af bolde til at forsvinde, som forvandles til fuglebure!

Et sikkert hit til konfirmationer, bryllup, familiefester, storcentre, messer, by- og sommerfester.

 

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet