Søg
cover

Julebanditterne

Julebanditterne har fået en VIGTIG opgave af julemanden! Han har bedt dem om at fortælle børnene om julen. Det gør de med ni helt nye sange om alt det, der hører julen til. De har også fået sæk med hemmeligheder af julemanden. Børnene skal hjælpe med at finde ud af, hvad der er i sækken.

Julebanditternes nye julesange fører publikum igennem julens traditioner, stemninger og følelser. Titlerne siger det hele: ”Julekagebagedag”, ”Sneen”, ”Venter i december”, ”Julemanden”, ”Gaver” og fire andre nye julesange. Koncerten er for og med publikum, så man sammen skaber den velkendte julestemning. Gå syngende og dansende fra denne julekoncert med to håndfulde nye julesange, som tilsammen fortæller om alt det, der hører julen til.

Bag om Julebanditterne

Julebanditterne består af fire professionelle musikere, der udelukkende lever af at spille og skrive musik. De er rutineret og sammenspillet gennem de seneste seks år med over 200 koncerter bag sig. Alle fire brænder for børn og børnekultur og er meget passioneret omkring at inddrage publikum i musikken. Derfor arbejder de med begrebet kultur for og med børn. De ønsker at bringe børn og voksne sammen om musik.

Anmeldelser:

”Tak for en fantastisk julekoncert med en masse skønne julesange! Julesange med meget ørehængende rytmer og totalt julede tekster. Vi sang ’Alle går og venter i december – Bum Bum’ hele vejen hjem.” – Mie, pædagog, 4-Kløveren, Svendborg.

”Julebanditterne spillede for en fuld sal på Tobaksgaarden i december 2017 – og det var en fornøjelse at stifte bekendtskab med dette børne- og musikglade band. Vel at bemærke et godt sammenspillet band, der spiller på en ægte glæde til musik og børn. Især Luise Føns og Anders Haaber har en meget smittende udstråling, som man kun kan blive revet med af. Også som voksen koncertgænger. Deres evne til at indfange børnenes fulde opmærksomhed er skøn og meget naturlig – nærmest meget langt fra påtaget. De er hele tiden i øjenhøjde med publikum og fremstår derfor meget ægte og troværdige. Hyggelige og sjove sange med masser af karakter og magi – bliver smukt bundet sammen med gode historier, hvor især det unge publikum få lov at deltage aktivt. Jeg kan kun give Julebanditterne/Børnebanditterne min bedste anbefaling – hvilket også afspejler sig i Tobaksgaardens program for 2018, hvor de er på plakaten 2 gange!” – Lasse Tajmer, kulturchef, Tobaksgaarden.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet