Julenissen Julius

Juleunderholdning

julenissenjulius web 2

Del på de sociale medier

Julenissen Julius

Julenissen Julius er en rigtig spilopmager. Han elsker børn, og alle børn er vilde med ham og hans nisserier. På sin helt egen charmerende facon kan han nemlig lave masser af nisseskæg og juleballade.

Julenissen Julius og kæmpe kommoden

Julius bor på loftet over møllen, og her står hans kæmpe kommode. Skufferne er fyldt med overraskelser, og hver gang der åbnes en ny skuffe, sker der noget sjovt. Julius tryller, han synger med børnene, hælder mel, æg og sukker i sin høje hat og tryllebager pebernødder.

Alt kan ske, når Julius først kommer i gang, og børnene synes, det er hylende skægt, for nogle gange er han altså lidt uartig. Men det er nu meget normalt for en ungnisse på kun 212 år.

Børnene deltager som en aktiv del af showet, og de, som hjælper med på scenen, bliver naturligvis belønnet. Men ikke nok med det. Når nisserierne er slut, deles der pebernødder ud til alle. Julius sørger for julestemningen og skal nok varme både barne- og voksenjulehjerter.

Julius medbringer selv professionelt lydanlæg og baggrundskulisse, så rammerne er perfekte, og børnenes oplevelse bliver optimal. Der er naturligvis tænkt på det hele!

Når du bestiller Julenissen Julius, kan du være sikker på, at succesen er hjemme. Inde i julenissen gemmer sig nemlig en af Danmarks mest travle tryllekunstnere og entertainere – Peter Pan – der med omkring 150 shows årligt fornøjer både store og små over alt i landet.

Husk, julen falder igen i år på den 24. december, så bestil julenissen Julius’ juleshow i god tid – så er juleglæden sikret.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Julenissen Julius, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement, og vi vil vende tilbage med priser på Julenissen Julius.

For booking af Julenissen Julius ring til Børneunderholdning: Booking tlf: 7026 0100

  Book kunstneren

  julenissenjulius web 2

  Del på de sociale medier

  Klik på et billede for at downloade

  Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

  1

  Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

  2

  Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

  3

  Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

  4

  Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.