Søg
kaptajn sorte fjaes

Kaptajn Sorte Fjæs og Rockpiraterne

Tre venlige pirater, en talende skibshund og en fræk papegøje tager børnene med på en musikalsk verdensomsejling. Med vind i sejlene, krudt i kanonen og rom i tønden drager Kaptajn Sorte Fjæs, Styrmand Anker og Pirat-Bjarne ud på nye eventyr på de syv verdenshave.

På cd’en ”Vi er pirater, indianere og cowboydere” (Monkey Music 2007) slipper Rockpiraterne humor, fantasi, vildskab og poesi løs, så man bliver revet med.

Rockpiraterne live er en effektfuld blanding af humor, lys, røg og gyngende musik. Det er en speciel oplevelse, når Rockpiraterne får det unge publikum til at forsvinde ind i piraternes verden for en stund.

På sørejsen præsenteres børnene for forskellige musikalske stilarter – fra rock, pop og ballader til mellemøstlige toner og country. Musikken er original og levende.

Rockpiraterne er en smule farlige, men først og fremmest venlige. De tre pirater er meget forskellige, og selv om de ikke altid er lige heldige, har de lært, at de kun kan løse problemerne, hvis de hjælpes ad.

Rockpiraterne bygger på en række pædagogiske og menneskelige værdier, som ikke skæres ud i pap, men gøres levende gennem underholdning, humor og musik. Rockpiraterne henvender sig til børn og unge, men er for hele familien.

Musik og skibsscene kan tilpasses både små, intime lokaler og store festivalscener.

Rockpiraterne har bl.a. spillet på Skanderborg Festival, Vig Festival, Jelling Festival, Tunø Festivalen, Hede Rytmer i Silkeborg, Parkunderholdningen i Aarhus, Esbjerg Byparks Sommerunderholdning, på teatre, biblioteker, skoler, i børnehaver og mange andre steder.

Kaptajn Sorte Fjæs: Claus Lykke, vokal, trommer, percussion og guitar. Claus har over 25 års erfaring som musiker, komponist og tekstforfatter. I det daglige arbejder Claus halvtid som pædagog på et fritidshjem med børn og musik.

Styrmand Anker: Mads Errboe, guitar, mundharmonika og vokal. Mads har været musiker, tekstforfatter og komponist i snart 30 år og er med sine mange rejser over det meste af verden orkesterets globetrotter.

Pirat-Bjarne: Jesper Hjarne, bas, keyboards, percussion, vokal og underlige lyde. Jesper har 25 år på bagen som musiker, lydtekniker og komponist og er i det civile liv IT-supporter på Det Jyske Musikkonservatorium.

Kaptajn Sorte Fjæs solo med skibshunden Luffe

Et musikalsk, men også lidt farligt bekendtskab. Sjov og musik for børn og andre glade mennesker generelt.

Kaptajn Sorte Fjæs og skibshunden Luffe tilbyder 50 minutters munter musikunderholdning for 2-8-årige piger og drenge.

Musikken er nyt originalt materiale krydret med enkelte velkendte børnesange, som de små nyder at synge med på.
Børnene bliver inddraget i forestillingen med dans og bevægelse.

Kaptajn Sorte Fjæs og skibshunden Luffe, der begge er kendt fra børneunderholdningsshowet Rockpiraterne er et godt bud, hvis der skal underholdes eller festes og fejres.

En glad og også lidt farlig stund i musikkens tegn.

Musikken og scenen kan tilpasses både små intime lokaler og større scener.

Kaptajnen og Luffe har hærget i vort lille kongerige på biblioteker, kulturhuse, institutioner, skoler, teatre, ved festivaler, kulturuger og mange andre steder, hvor børn skulle underholdes.

Kaptajn Sorte Fjæs: Claus Lykke, vokal, guitar, trommer, percussion og spændende lydeffekter. Claus har over 25 års erfaring som musiker, komponist, tekstforfatter og underholder. I det daglige arbejder Claus halvtid som pædagog på et fritidshjem med børn og musik.

Skibshunden Luffe: Luffe har sejlet med Rockpiraterne i mange år og viger aldrig fra kaptajnens side. Luffe er dygtig til at sove og passe på kaptajnens guldbarre, og nogle gange fortæller Luffe også en lille historie.

 

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet